skip to Main Content

Les reunions entre l’empresa de neteja i els treballadors en vaga continuaran amb el batle i els representants del govern

Els representants dels treballadors del servei de neteja viària i de recollida de fems que estan en vaga des de dijous passat per reclamar millores laborals i l’empresa concessionària de la qual depenen s’asseuran avui per intentar desbloquejar el conflicte laboral i l’acumulació de fems que pateixen els ciutadans de Manacor. El batle de Manacor, Pedro Rosselló, s’ha reunit avui dematí amb els representants sindicals i del comité de vaga, que actuen en nom dels treballadors, i posteriorment també amb els representants de l’empresa concessionària.

Després d’aquestes trobades “s’ha confirmat que avui capvespre se celebrarà la reunió que esperàvem entre empresa i treballadors amb la intermediació de l’Ajuntament i de la Direcció General de Treball del Govern, que acollirà la trobada”, ha explicat el batle. “Tan els tècnics com els representants polítics de l’Ajuntament durant el cap de setmana hem intentat mediar entre els treballadors i l’empresa per trobar una solució a aquest problema que tan preocupa els ciutadans de Manacor i celebram que la reunió entre les dues parts en conflicte finalment s’hagi convocat”, ha afegit Pedro Rosselló.

Amb tot els tècnics jurídics i els del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor treballen en diversos informes que proposen iniciar expedients sancionadors a l’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de fems. “És evident que l’empresa no compleix amb el que li pertoca i per això l’Ajuntament no quedarà de mans aplegades, arribarem fins on haguem d’arribar per aconseguir que Manacor estigui net i també per aconseguir que els treballadors en vaga disposin d’unes condicions laborals dignes”.

En aquest sentit “estam fent feina en col·laboració amb la Conselleria de Salut i també amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria per posar sobre la taula tots els mecanismes que tenim les administracions públiques per fer que les dues parts en conflicte negociïn i per poder evitar els riscos per a la població que suposa una vaga d’aquestes característiques”, ha explicat el batle.

 

*Fotografies realitzades avui dematí al nucli costaner de s’Illot.

 

Back To Top
Search