skip to Main Content

Anam de… muses!

L’Associació d’Amics del Museu de Manacor i el Museu d’Història de Manacor tornen a presentar aquest estiu el Cicle de les Muses. Amb aquesta XIII edició del cicle volen que la gent s’acosti a les cases de les arts, és a dir, als museus.

El cicle començarà dijous dia 7 de juliol amb Terpsícore, la musa de la dansa. A les 21h es projectarà Chicago, una pel·lícula del director Rob Marshall, que és una adaptació del musical homònim de Bob Fosse, John Kander i Fred Ebb. La introducció del film serà a càrrec del professor i periodista Antoni Riera Vives. Es tracta d’una activitat gratuïta.

Clio, la musa de la història, serà la següent protagonista, dia 14 de juliol. En aquest cas, i també de manera gratuïta i a les 21h, Francesc Gràcia Lladó, doctor en geografia, investigador i espeleobussejador, oferirà la conferència “Manacor, terra de coves. El patrimoni natural subterrani”.

El següent dijous, dia 21 de juliol a les 21h, i com a presentació d‘Erato, musa de la poesia amorosa, Joan Martorell i Marta Elka faran el concert “Nines de llum” i, a més, se servirà un còctel de benvinguda inclòs en el preu: 8 € pels socis i 12 € pels no socis.

Dia 28 seran dues les muses protagonistes: Talia, musa de la comèdia, i Melpomene, musa de la tragèdia, i per això es representaran quatre obres de microteatre, “No hi haurà més festes per Sant Valentí”, “La partida”, “Set pors” i “La princesa Àgata Weislander”. L’Associació d’Amics prepararà tapes per fer més entretinguda l’espera entre obra i obra. El preu és de 3 € per funció i també hi haurà un abonament per socis de 10 € les 4 funcions, més tapa gratuïta.

Per acabar el cicle i com a homenatge a Urània, musa de l’astronomia, i Euterpe, musa de l’art de tocar la flauta, dia 5 d’agost a les 21h, se celebrarà un picnic amb estrelles i festa Abba als jardins del Museu. Els participants han de dur el seu sopar, tovalloles o llençols per seure i podran adquirir begudes allà mateix. La vetllada serà amenitzada pel grupp Abba Music. Aquesta activitat és gratuïta i tendrà un photocall per poder deixar constància de la màgia d’aquest vespre.

Back To Top
Search