skip to Main Content

La VI Cursa Solidària Es Fangar acollirà dia 26 desenes d’atletes solidaris amb la Fundació Trobada

Dissabte que ve, dia 26 de març, els corredors i atletes de la comarca tenen l’oportunitat de recórrer deu quilòmetres per l’entorn natural i rural de la finca des Fangar i de ser solidaris amb l’alberg per a gent sense sostre que gestiona la Fundació Trobada a Manacor. Enguany se celebra la sisena edició d’aquesta cursa que organitza el Club Atletisme Manacor. “Es tracta d’una cursa de 10 quilòmetres que preveu recorreguts més curts per als infants o joves que s’inicien en el món de l’atletisme que ens permetrà gaudir d’aquest entorn únic i ser solidaris amb la gent que ajuda la Fundació Trobada”, destaca el nou president del Club Atletisme Manacor, Tomàs Pomar.

Des de l’Ajuntament de Manacor “hem d’agrair que els clubs s’impliquin en esdeveniments solidaris com aquest i des del Departament d’Esports no podem fer altra cosa que estar al costat dels organitzadors i de les causes solidàries a què donen suport aportant el material logístic, les mesures de seguretat i una part del berenar que rebran els participants en arribar a la meta”, explica el regidor d’Interior i Esports, Miquel Perelló. Des de la Fundació Trobada, la coordinadora de l’alberg Maria Aguadero agraí la col·laboració dels organitzadors, “estam encantants amb les iniciatives com aquesta que fan pensar en la feina que feim des de la nostra entitat i agraïm enormement les aportacions que ens arriben des dels actes que organitzen entitats com la vostra”, explicà.

Els organitzadors de la cursa varen començar fa sis anys aquesta aventura “per posar en valor les rutes que es poden fer pels nostres camins públics coincidint amb el moment en què es reconegueren com a públics i s’acabaren els conflictes de pas”, recorda Roman Campos, l’actual tresorer del club, que ha estat implicat en l’organització de la cursa solidària des dels inicis.

Els interessats a participar en aquesta cursa s’hi poden inscriure a www.elitechip.net i abans de la cursa a la plaça de Son Macià. Cal tenir en compte que a partir de les 17 h es xiularà la sortida de les curses infantils, i a partir de les 17.30 h els atletes adults iniciaran el recorregut de 10 km pels camins del Fangar de Manacor. Amb la inscripció es donarà una camiseta a tots els participants, que també trobaran punts d’avituallament i trofeus per als guanyadors de cada categoria

Back To Top
Search