skip to Main Content

L’Ajuntament invertirà més de cent cinquanta mil euros en dos anys per obres al Cementeri

El delegat Carles Grimalt va aprofitar la roda de premsa de dimarts per informar de la nova ubicació dels ossos trobats l’any passat

L’Ajuntament de Manacor ha decidit reparar les dues ales del cementeri nou, que compten amb diverses filtracions. Aquestes obres costarien més de 162 mil euros, que es repartirien en dues fases: dins el 2020 s’arreglaria una ala, amb un cost de 81.294 euros, i dins el 2021 la segona, amb el mateix cost. Així, l’obra es traurà a concurs.
Pel que fa a la part vella, s’han de reparar les cobertes d’ambdues ales, cobertes de capelles, donat que són inestables i poden desplomar-se. En aquest cas, s’haurà de demanar ajuda al Consell, donat que l’Ajuntament no pot assumir el cost de les obres.A més, s’ha aprofitat la visita per mostrar les sales on l’any passat es varen trobar restes humanes en mal estat i s’ha informat que totes les restes han estat dipositades a l’ossera corresponent. La visita a les sales denota que el lloc era qualsevol cosa menys una ossera i que la troballa ha permès dignificar el descans dels que ja no són entre nosaltres.
Segons el regidor, Carles Grimalt, amb aquestes actuacions es vol “dignificar el cementeri de Manacor, per als d’avui i per als que no hi són”.
Durant la visita s’ha comptat amb la presència de Magdalena Sansó, encarregada del Cementeri de Manacor.

Back To Top
Search