Skip to content

Camelia Viviana López, Maria Febrer i Antònia Caldentey s’enduen els premis als millors estudiants universitaris

Camelia Viviana López, Maria Febrer i Antònia Caldentey són les tres millors estudiants universitàries del municipi de Manacor. Així ho certifica el Premi als Estudis Universitaris del curs 2017-2018 que l’Ajun-tament i el Centre Universitari de Manacor han concedit a cadascuna d’elles. Els estudiants reberen aquest dijous el premi en una senzilla cerimònia al CUM a la qual han assistit la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i el gerent del Centre Universitari; Jaume Rigo, a més de les alumnes premiades acompanyades de les seves famílies i amistats.
Les tres alumnes premiades, que estudien a la UIB, sabien que totes tres pujarien al podi que les reconeix com les tres millors estudiants del curs passat, però no coneixien en quin ordre havien quedat. Camelia Viviana López Deflory, estudiant del màster universitari en Salut i Qualitat de Vida, ha obtingut la millor qualificació del municipi en aquest darrer curs amb una nota mitjana de 9,48 i sis matrícules.
Maria Febrer Serra, dels estudis de màster universitari d’Ecologia Marina,segona amb una nota mitjana de 9,46 i dues matrícules d’honor. I finalment Antònia Caldentey Gelabert, estudiant del grau d’Estudis Anglesos, amb una nota mitjana de 9,37 i sis matrícula d’honor, ocupa la tercera posició.

Back To Top
Search