skip to Main Content

Contra el tabú de la vulva

Aquesta setmana, concretament dimecres 13 de novembre a partir de les 20.00h i a l’Espai Na Camel·la, s’inaugura l’exposició “Cotorrealitat: tantes vulves com dones”, una mostra que pretén combatre amb fotografies explícites el tabú de la vulva.

L’exposició la va muntar el grup artanenc Bruixes feministes i ja va ser mostrada a Artà. Les organitzadores expliquen que  “és necessari acceptar les nostres vulves tal com són, dins la diversitat de formes i mesures, en contra de l’ideal de bellesa que genera inseguretat i frustració, la realitat és que tenim unes vulves perfectament normals amb bellesa i personalitat pròpies”. A la mostra s’hi exposen setze fotografies en les quals han posat com a models les mateixes organitzadores. La fotògrafa ha estat Cassandra Jiménez Serrano.

La reacció a l’exposició d’Artà va ser molt variada: dones que es varen dur les mans al cap, d’altres d’empegueïdes, i fins i tot mares que prohibiren veure-la als seus fills, perquè trobaven que eren “de contingut pornogràfic”. Una senya més que encara hi ha molt de camí per recórrer i molta feina per fer.

Back To Top
Search