Skip to content

NOTÍCIA

Galetes de llet condensada

PUBLICITAT

Aquesta recepta ha rebut crítiques molt variades. Als grans no han agradat massa. No de gust; de gust són molt especialsLa textura és el que no ha acabat de convèncer.

Per altra banda, als més petits els vaig haver d’amagar el pot. Quan ens en vam témer havia minvat molt! I és cert, la textura és una mica especial, no és per tothom. Però el gust és moooolt suau.

Les podeu fer de dos models, com jo, o posar-hi més creativitat i donar-los un toc de xocolata per sobre, o farcir-les amb dolç de llet, per exemple. Només estic donant opcions! De les panxades de galetes no en vull saber res!

Ingredients

125 g de mantega

40 g de sucre en pols

1 vermell d’ou

1 cullereta de vainilla

200 g de llet condensada

360 g de farina de blat de moro

confitura de gerds (opcional)

Passa a passa

1- Hem de batre la mantega, a temperatura ambient, amb el sucre en pols.

2- Quan la mescla estigui ben integrada anam afegint el vermell d’ou, la vainilla i la llet condensada. Tot això ho tornam a batre fins a tenir-ho ben integrat.

3- Integram a la mescla la farina de blat de moro en dues tongades. Formam una bolla amb la pasta, l’embolicam amb paper de film i la deixam reposar dins la gelera mitja horeta.

4- Passat aquest temps encalentim el forn a 180°, i mentrestant preparam les galetes.

5- Posam paper de forn damunt una palangana i dividim la pasta en bolletes petites. Les posam sobre la palangana, enfora les unes de les altres, i les xafam una mica amb la mà.

6- Per decorar-les abans d’enfornar podem fer una marca amb la forqueta, o podem fer un clotet al mig amb el mànec de la forqueta i farcir-la amb confitura.

7- Enfornam les galetes uns 15 minuts, no molt més, perquè han de quedar blanquetes.

Deixau-les refredar… i a menjar!

Back To Top
Search