Skip to content

Manacor acull un gran concert solidari amb el Nepal amb alguns dels millors grups de l’escena manacorina

La plaça de Ramon Llull de Manacor serà escenari, el proper dissabte dia 17, d’una gran festa solidària per remenar consciències i recaptar fons per als damnificats pel terratrèmol que va afectar el Nepal l’abril de l’any 2015.

L’entitat ciutadana ‘Nepal, acció immediata’ organitza aquesta diada que començarà a les 18.00 i durarà fins la matinada. Consistirà en un concert en què hi participaran els grups Roig, Roger Pistola, Ca de bou, La Vereda, Sac de Puces, Galindons, Metanoia, Los Inestables, Jorra i Gomorra i 187, entre altres. Per altra banda, també hi participaran els membres de l’ONG Amics del Nepal, que vendran a Mallorca aposta per a l’ocasió i recolliran el doblers recaptats per destinar-los als afectats pel terratrèmol.
Dos representants de l’ONG, recent arribats del Nepal, parlaran sobre la seva tasca al país asiàtic i explicaran els projectes als quals es varen destinar els fons que ‘Nepal, acció immediata’ ja va recaptar ara fa un any, quan va organitzar una subhasta d’art en què s’aconseguiren més d’11.000 euros.
L’entrada al concert és gratuïta. Durant la festa, també es vendrà material com camisetes, calendaris del 2017 amb fotos inèdites del Nepal, etc.

Què és ‘Nepal, acció immediata’?
‘Nepal, acció immediata’ no és una ONG, sinó un projecte que va néixer per iniciativa d’un grup de persones que varen detectar la necessitat d’actuar després del gran terratrèmol que assolà el país asiàtic i va deixar sense casa milers de persones ara fa més d’un any i mig.
Aquesta és la tercera acció que duen a terme. La primera va ser el donatiu per a la compra de grans tendes de campanya per acollir famílies que varen quedar sense casa. La segona va ser la subhasta del desembre passat, en què 36 artistes donaren la seva obra, i la tercera serà el concert de dissabte.

Back To Top
Search