skip to Main Content

Maria Antònia Vanrell i Pere Moyà, millors estudiants universitaris i de Formació Professional del 2021 – 2022

Es varen reconèixer els sis millors expedients i els guardonats varen rebre un premi de 500 €, 300 € o 200 € depenent s’hi havien quedat en primer, segon o tercer lloc.

Maria Antònia Vanrell Bosch i Pere Moyà Serra són els dos estudiants manacorins amb el millor expedient acadèmic del curs 2021 – 2022 en estudis universitaris i Formació Professional, respectivament. Així ho varen saber divendres passat a l’entrega de premis que es va fer al Centre Universitari de Manacor. Però no varen ser els únics premiats. En total, es va reconèixer l’esforç de sis estudiants i ara, les seves fotos, ja estan al quadre d’honor. Recordar que els premis als estudiants universitaris amb millor qualificació compleixen 17 edicions, mentre que els de Formació Professional ha arribat enguany a la segona.

Són premis, diu el delegat d’Educació, Mateu Marcé, “a la constància”. Al seu torn, el batle Miquel Oliver, va més enllà i dona l’enhorabona a les famílies. I és que, tal com recorda, “tots hem estat estudiants i no s’aconsegueix, o costa, si l’entorn no acompanya”.

Estudis universitaris

Pel que fa als estudis universitaris, els estudiants amb les qualificacions més elevades varen ser Maria Antònia Vanrell Boschm amb una nota mitjana de 9,920 i cinc matrícules d’honor en el Màster Universitari en Biologia Avançada: Investigació i Aplicació per la Universitat de Sevilla; el segon premi va ser per Antonio Lorenzo Martínez Wambre, que va obtenir una mitjana de 9,579 als estudis de Màster Universitari en Formació del Professorat a la Universitat Internacional de la Rioja; i, en tercer lloc, el reconeixement va ser per Margalida Perelló Roig, que es va graduar en Medicina per la Universitat de Barcelona amb una nota de 9,227.

Vanrell assegura estar “molt contenta”. Era la primera vegada que es presentava. De fet, explica que “a la carrera no treia aquestes notes, i al màster d’un any m’hi vaig poder implicar”.

Formació Professional

En el cas dels estudiants de Formació Professional, els premis varen ser per Pere Moyà Serra que va dur una mitjana de 10 als estudis de Tècnic superior en Màrqueting i publicitat a l’IES Manacor; el segon per Maria del Mar Truyols Prohens, dels estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font, també amb una nota mitjana de 10,000; i el tercer lloc, per Aleix Barceló Francia per haver-se tret els estudis de Tècnic superior d’Ensenyament i animació socioesportiva a l’IES Llorenç Garcias i Font amb una nota mitjana de 9,633.

Igual que Vanrell, Moyà, que encapçala aquest pòdium, assegura estar molt agraït i dona “les gràcies als professors del grau”. “Al grau superior, si has vengut de batxiller i a batxiller ja vares posar colzes, i t’agrada el que fas, no consideres que estiguis estudiant moltíssim”.

Per circumstàncies diverses va optar per aquests estudis i afirma que “vaig triar molt bé, beníssim perquè ara som a la feina gràcies a aquest grau superior.”

Back To Top
Search