Skip to content

Prop de mil alumnes assisteixen a la Fira que mostra les possibilitats de la formació professional

Els centres educatius de la comarca de Manacor han participat en la fira de formació professional per promocionar els cicles formatius que s’hi ofereixen, han presentat un espai d’informació, d’orientació i assessorament als joves que es troben en un moment de transició educativa o professional. I és que l’objectiu d’aquest esdeveniment, que sorgeix de l’interès dels centres en el foment de la formació professional, és el de donar a l’alumnat una visió diferent i més atractiva sobre aquests estudis.

Gràcies a la feina feta pels organitzadors uns 1.000 estudiants poden trobar respostes entre el 18 i el 19 de maig al seu futur acadèmic i professional. “Hem d’animar els joves que tenen ganes d’aprendre i de formar-se en qualsevol de les branques professionals que ofereixen els instituts”, explicà la regidora d’Educació de Manacor, Cati Riera. I és que “és en esdeveniments com aquests que es fa visible la feinada que fan els professionals dels tres instituts de Manacor i els de tota la comarca que lluiten per oferir més i millors estudis de la formació professional”, afegí.

Tots els assistents han vist els estudis de les diferents famílies professionals que han participat a la fira: activitats físiques i esportives, administració i gestió, jardineria i floristeria, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, cuina i gastronomia, informàtica i comunicacions, cures auxiliar d’infermeria, atenció sociosanitària, i transport i manteniment de vehicles, tot visitant els diferents estands dels cicles formatius de formació professional bàsica i de formació professional de grau mitjà i superior a l’IES Manacor.

Publicitat

Tot plegat ha estat possible gràcies a la coordinació i a la feina feta pels instituts IES Manacor, IES Capdepera, IES Felanitx, IES Llorenç Garcías i Font, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo, IES Puig de sa Font i IES Santanyí, IES Capdepera i el CC Es Lledoner, que juntament amb els ajuntaments de Manacor, Son Servera, Felanitx, Artà, Sant Llorenç i la Conselleria d’Educació i Cultura han organitzat la Fira de Formació Professional d’enguany. Per tot això, els estudiants que han passat per la fira de Formació Professional han pogut experimentar en primera persona les possibilitats de futur que els ofereixen els tres nivells de la formació professional: FP bàsica, de grau mitjà i superior.

Back To Top
Search