skip to Main Content

El departament de Serveis Socials ja atén els usuaris a l’edifici Carrer Major 22, antic Can Bauzà

En els propers mesos tres plantes més hi allotjaran diversos serveis municipals

L’edifici municipal del carrer Major 22 conegut popularment com Can Bauzà i adquirit polèmicament per l’Ajuntament encapçalat per Antoni Pastor fa una dotzena d’anys, ha obert una nova planta al públic coincidint amb el trasllat de les oficines del departament de Serveis Socials al primer pis d’aquest immoble. Fins ara només es feia servir la planta baixa per a la SAM. En paraules d ela batlessa Riera: “Crec que és un moment important, no només perquè amb aquest trasllat milloram les condicions de feina dels treballadors de l’Ajuntament de Manacor sinó que sobretot milloram l’atenció que l’Ajuntament dona als ciutadans i ciutadanes”. Durant la visita a les noves instal·lacions han acompanyat la batlessa la regidora de Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà i la coordinadora dels Serveis Socials, Alba Frechilla.
“Ens hem traslladat a aquest nou espai, que ens permet estalviar uns 1.600 euros en lloguers cada mes, i oferim espais més adequats i adaptats a les necessitats dels nostres usuaris”, ha explicat la coordinadora del departament.
Des del departament de Serveis Socials la regidora Maria Isabel Bauzà ha explicat que “hem hagut de retardar el trasllat de les oficines de Serveis Socials perquè estàvem a l’espera de quin seria l’ús final de l’edifici del quarter dels sementals, ara està tot clar i ja podem venir cap aquí”.

Més plantes
La batlessa ha informat que el segon, tercer i quart pis de l’edifici ja s’estan enllestint per afegir-se a les plantes soterrani, baixa i primera ja en funcionament. La segona planta es dedicarà a Serveis Socials, la tercera a la SAM, la quarta a un altre servei per concretar i a la planta baixa hi haurà una recepció i una gran sala d’exposicions.

Back To Top
Search