skip to Main Content

“Fer teletreball intentant fer classe als meus fills em va superar”

Joan Nadal és el pare d’en Pere i en Martí, dos infants de 10 i 8 anys que fan 5è i 3r de primària respectivament al CP Molí d’en Xema.

Ens parla de l’inici del confinament: “Ens vàrem organitzar un poc d’horari que complíem un poc relaxadament. Fèiem un poc d’exercici el dematí i després una estona de deures. Per sort, a prop de ca nostra podíem sortir a jugar a tennis perquè hi ha una casa mig esbucada. Després de tot això, dinàvem. I en haver dinat, podien tenir una estona de plai cada un. El capvespre també miràvem sèries, compràrem un parell de puzzles… i fins i tot hem jugat a volei dins la sala. Fins que començàvem a plorar”.

Joan Nadal comenta també que “hem cuinat molt, hem fet galletetes d’oli i cuina més sofisticada que no havíem fet mai. Ara bé, de pa no n’hem arribat a fer. Els al·lots han après a fer maionesa”. Però no tot han estat coses extraordinàries, i els al·lots han fet les rutines que tenien per costum fer, com ara “parar taula, buidar el rentaplats o fer el llit”. Tot i que Nadal reconeix que “durant el confinament hem estat més estrictes”.

El pare de la família reconeix que “el que he duit més malament és que jo faig teletreball i ha estat un poc un caos. És molt complicat, perquè els al·lots no són gens autònoms a l’hora de posar-se a fer feina. I si jo no em posava devora ells, el projecte avançava molt a poc a poc”. “Ha estat complicat”, diu, “perquè al principi els al·lots ens deien que a l’escola no feien tanta feina. Després l’escola ha espaiat més les tasques i ha donat més temps per lliurar-les”.

Andreu Nadal reconeix que “fer teletreball intentant fer classe als meus fills em va arribar a superar”.

Pel que fa a la convivència, Nadal explica que “el nostre petit és molt nito, i es veia que necessitava sortir més. Un dia me’l vaig endur al súper i tot, perquè el tocàs un poc l’aire i el sol”. En canvi el fill gran sembla que és d’una altra pasta: “Se’n tocava un peu, de sortir de ca nostra. Són coses que van amb el caràcter”.

Nadal explica que “al final hem amollat, ens hem relaxat perquè ja vèiem que ens deixarien sortir”.

Back To Top
Search