skip to Main Content

L’Ajuntament instal·la noves torres de llum a la zona de vianants de Manacor

L’Ajuntament de Manacor instal·la dues noves torres de llum a la plaça Rector Rubí i a la plaça Weyler. Aquestes noves instal·lacions “reforçaran l’enllumenat públic actual” i, a més, “disposaran d’una línia de llums que s’encendrà puntualment quan es realitzin activitats o actes festius en aquesta zona”, ha explicat Joan Sagrera, el regidor de Serveis Generals municipals.

La posada en marxa d’aquesta nova instal·lació “permetrà llevar les instal·lacions temporals que cada any s’instal·len a la façana de l’església i al carrer i també millorar la seguretat i la imatge d’aquesta zona”, afegeix el cap de la brigada municipal, Antoni Barceló. De fet és la brigada municipal la que s’encarrega de les tasques d’instal·lació de les noves torres de llum i “tot el material que utilitzam estava en desús però en molt bones condicions, per això la inversió econòmica és pràcticament zero”, explica Joan Sagrera.

Millorar instal·lacions
“La nostra intenció és millorar les instal·lacions que tenim, posar-hi ordre i que es puguin fer servir sense que els operaris municipals hagin d’invertir hores i hores de feina habilitant instal·lacions temporals”, apunta Sagrera. “D’aquesta manera la brigada municipal es podrà dedicar amb més intensitat a les feines de manteniment de l’espai públic”, afegeix el regidor de Serveis Generals.

 

Publicitat

Des de l’Ajuntament de Manacor també es preveu instal·lar en aquesta zona “un quadre elèctric perquè s’hi puguin endollar equips de so o d’il·luminació en cas que es programin actuacions i activitats a l’aire lliure”, expliquen des de la brigada municipal. D’aquesta manera les arques municipals s’estalviaran haver de llogar grups electrògens per poder alimentar els equipaments tècnics dels concerts i les actuacions.

Back To Top
Search