skip to Main Content

A Orillas de un ideal, el primer disc de Malfet

El grup serverí, format per Àngel Rios, Alekos Montoya, Pau Fernández i Joan Palerm, amb les darreres incorporacions de Pau Vallbona als teclats i Josep Servera a les percussions, presentarà el seu primer disc al teatre la Unió de Son Servera dia 9 i 10 d’octubre a les 21 hores. Parlam amb Palerm, guitarrista i compositor, sobre el procés de gravació i la presentació.

De què parla el disc?

És difícil parlar sobre una temàtica concreta. Sí que és veritat que “A orillas de un ideal” el que vol avocar és la representació del final d’un viatge, arribar a alguna banda que seria un ideal però per ventura no hi arribam. Curiosament era el títol d’una cançó que al final no hem inclòs al repertori però després ens va agradar com a títol de disc, ho vam trobar representatiu i ho vam deixar així.

Heu gravat als estudis Urban amb en Rafa Rigo, com ha estat l’experiència?

Bé, molt bé. Vam gravar la base del disc en directe, és a dir, guitarra, baix i bateria tot plegats i després d’això vam gravar la resta d’instruments. Gravar d’aquesta manera, en directe, fa que tot soni una mica més orgànic. Després d’enregistrar les deu bases vam començar amb les segones guitarres, teclats, veus i cors a més hi van col·laborar Robin Alba i Llorenç Barceló als teclats i Rodrigo Tenorio a la flauta. Nosaltres, a part de n’Àngel Rios, no teníem experiència d’haver gravat a un estudi i va ser una mica complicat el procés de la mescla i la masterització però bé, l’experiència ens va agradar molt. El que ens va complicar la cosa va ser sobretot el tema de la pandèmia.

Clar, la gravació us va aplegar en ple inici de la pandèmia…

Just quan va començar el confinament i la pandèmia havíem acabat de gravar, faltava només qualque veu i com que la mescla ens ho feia un amic de Madrid o vàrem poder acabar de fer tot a distància. La resta de veus les vaig gravar a partir de la primera fase de desconfinament, aquestes veus es van fer una vegada que la mescla ja estava mig feta.

I la setmana que ve ho presentau a Son Servera.

Sí. La veritat és que ara mateix ens és un poc complicat fer una presentació. Supòs que entre amics i família vendrà gent i com que no tenim massa nom ara mateix vam decidir de fer la primera presentació a Son Servera i després veurem si en feim més a Manacor i Palma. Com que tot està a l’aire, concretar dates és una mica complicat.

Com podem fer per anar-hi?

La gent pot consultar la informació al nostre Facebook o al de l’ Ajuntament i el Teatre la Unió. L’única cosa és que s’ha de reservar entrada perquè hi ha un 50% d’aforament disponible, es pot reservar cridant al teatre.

Quan i com podrem escoltar el disc?

Fa un parell de dies ens van arribar les còpies del disc en cd i es poden trobar a les tendes de SonoMusic i RockHouse de Manacor. Més endavant ho distribuirem a altres tendes. A YouTube només hi tenim un tema però aviat ho publicarem tot també a Spotify.

Back To Top
Search