skip to Main Content

Alícia Gomila i Aina Quetglas, subcampiones de Balears de bàdminton en la categoria sub-17

No és la primera vegada que trepitgen el podi. Les jugadores portenyes Alícia Gomila i Aina Quetglas es proclamaren el passat 3 de març subcampiones de Balears en la categoria sub-17. A banda d’aquesta categoria, també hi competiren les categories sub11, i sub15. El campionat es disputava en seu portenya i Quetglas i Gomila s’imposaren a la final a Paula Miravet i Sofia Aguiló, del Club Cide de Palma.

Fa dos anys que Quetglas i Gomila formen parella de competició i expliquen que “l’important per jugar a dobles és dur-se bé, no enfadar-se i saber motivar el company”. Tanmateix, admeten que qualque vegada “arribes a pensar que com és possible que l’altre falli bolles fàcils, però després saps que et pot passar a tu i això t’ajuda a relativitzar les coses”, diuen les jugadores de Porto Cristo.

Cal remarcar també que Aina Quetglas va quedar també en segona posició en el campionat individual. Quetglas caigué a la final davant Alícia Weiswach, del club calvianer.

Tant Gomila com Quetglas s’entrenen durant tres dies a la setmana durant una hora i mitja cada vegada, tot i que es queixen que “no tenim prou dies per entrenar, a més, el poliesportiu de Porto Cristo té goteres i no hi podem entrenar adequadament, no podem donar el cent per cent de nosaltres en els entrenaments”.

A banda de les hores d’entrenament, els jugadors del club de bàdminton de Porto Cristo també poden prendre part en el circuit de competició TTR i així mateix en l’escolar.

Back To Top
Search