skip to Main Content

Card.cat convoca un concurs de glosa escrita

“Ja que aquest any, de nou, no es podrà celebrar Sant Antoni així com toca, nosaltres des de Card.cat, i amb la col·laboració del Sobreposat de Sant Antoni, els Glosadors de Mallorca i l’Ajuntament de Sant Llorenç, hem decidit continuar endavant amb el nostre habitual concurs de gloses per així mantenir un poc viva, encara que sigui digitalment, la flama de la festa”. Així s’expressa la redacció de la revista digital llorencina Card.cat en el comunicat que anuncia el concurs de glosa escrita per mantenir la vigència de la festa santantoniera a la vila natal de Salvador Galmés.

Segons expliquen en el comunicat, “la glosa també forma part de la festa, encara que en aquest cas sigui escrita, i la volem promoure, per una part entre la gent del poble (premi local); per l’altra entre els millors glosadors de l’illa (tres premis autonòmics); i finalment entre els més petits amb el suport de l’Escola Mestre Guillem Galmés (premi infantil).

Més enllà de les categories esmentades, hi haurà premi per al millor conjunt de tres quartetes i també per a les millors quartetes per separat.
El termini per presentar gloses acaba aquest mateix divendres a les 23:59 al correu electrònic editors@card.cat.

Les gloses guanyadores seran publicades de manera destacada a la revista Card.cat i llegides públicament durant l’Argument que es du a terme dia 16 de gener a la rectoria. Els premis per als guanyadors consistiran en ximbombes, lots de llibres i entrades per a l’Espai 36 i Sa Màniga.

Aquí en podeu consultar les bases

Back To Top
Search