skip to Main Content

El Club Voleibol Manacor fa història

[pullquote] El Podes i Tales CV Manacor ha quedat campió del seu grup de Superlliga 2, i comença la lligueta d’ascens per pujar a la màxima categoria del voleibol
[/pullquote]

La Superlliga és la màxima categoria del voleibol espanyol. Està formada per dotze equips. Després ve Superlliga 2, composta per dos grups de deu equips. Llavors, Primera Nacional, amb quatre grups de dotze equips. I després d’aquestes tres categories nacionals ja vénen les regionals, en el nostre cas, Primera Balear i Segona Balear.
Les categories habituals i lògiques on es mou un club d’un poble com Manacor serien Primera Balear o Primera Nacional. De fet, durant moltes temporades al llarg de la història del Club, l’objectiu del primer equip era pujar a Nacional, o mantenir-s’hi, en cas que ja hi fos. Fins a aquest any, feia quatre temporades seguides que hi jugava, de manera que la categoria estava ben consolidada. I l’any passat va arribar la sorpresa, quan, contra tot pronòstic, l’equip va aconseguir l’ascens a Superlliga 2, una cosa inimaginable anys enrere per qualsevol aficionat, jugador, o seguidor del club, i una categoria que pareixia reservada per clubs més grossos, amb més recursos econòmics, amb jugadors semiprofessionals…
Però a partir d’aquell moment les sorpreses no s’han aturat d’arribar. L’equip manacorí, d’un club modest, amb majoria de jugadors del poble, amb els mínims recursos, va començar a guanyar partits, a imposar-se a equips amb més experiència i a pujar llocs a la classificació fins a acabar la lliga com a primer classificat. El Podes i Tales CV Manacor, campió del grup B de Superlliga 2, el primer any que hi jugava i per davant equips amb més experiència i més recursos.
Amb aquest títol de campió, l’equip s’ha classificat per jugar la lligueta d’ascens a Superlliga, la màxima categoria. Hi juguen els dos primers classificats de cada grup, que són Emevé Lugo, Intasa San Sadurniño, Leganés i ells. Aquesta lliga es disputa en dues voltes, el Podes i Tales jugarà anada i tornada contra cada equip, això són un total de sis partits. Els dos primers classificats tendran dret a pujar a Superlliga.
Aquest dissabte passat, dia 10, el Podes i Tales va jugar dins ca seva el primer partit de la lligueta, contra el Leganés, i es va imposar per un 3-0. El proper dissabte, dia 17, hi tornen. Desitgen que els vagi a veure tanta de gent o més. El suport del públic és cabdal per afrontar aquesta competició, una fita històrica no només pel club, sinó pel poble de Manacor. Poques vegades passa, que a l’enfront dels somnis complits, neixin somnis nous. Això és el que ha passat al Club Voleibol Manacor.

Back To Top
Search