skip to Main Content

Confinats però no aturats: diverses iniciatives a través de les xarxes per dur millor la quarantena

Les xarxes socials sovint són un problema però de vegades també són una oportunitat. En el cas del confinament forçós, ha estat una sort que diverses iniciatives hagin sorgit des de Manacor cap arreu del món a través de les xarxes. Per exemple, l’Associació dels Amics del Museu d’Història de Manacor proposen treballar amb conceptes que tenen a veure amb la història. Tot començant amb el concepte de paciència, es tracta de fer un dibuix, un poema o una reflexió sobre la qüestió i compartir-la a les seves xarxes per posar-ho en comú.
A més, els glosadors Mateu Xurí i Maribel Servera varen animar un capvespre del cap de setmana amb una glosada digital a través d’un viu de Facebook.


Així mateix, també sorgeixen iniciatives per als més petits: l’actriu Margalida Amengual ha creat “contes de canostra a cavostra” i a través de gravacions de vídeo que comparteix al seu perfil de Facebook, conta alguns dels contes que sol interpretar per entretenir els més petits de la casa.
Quant a activitat física, també hi ha diverses propostes. Més enllà de la gran quantitat de vídeos que es poden trobar per les xarxes socials el Club Crossfit Manacor, FeimPilates o Nòmada Centre ofereixen classes online, meditacions, ioga i rutines d’exercici, ja sigui a través de vius a l’Instagram o a través de programes de videotrucada.

Tot plegat, un munt d’iniciatives creatives i que de ben segur ens ajudaran a passar tots els dies de quarentena que ens queden encara per davant.

Back To Top
Search