skip to Main Content

Confirmada la presència de Carles Puigdemont a les Nadales de Can Lliro

[pullquote] La novetat més important d’enguany, però, és que les Nadales seran a partir de les 19:00 hores, l’horabaixa de dia 30 de desembre
[/pullquote]

De tots és sobradament coneguda la situació política de Catalunya i els alts i baixos que hi ha hagut al llarg del Procés. L’onada de repressió de l’Estat Espanyol ha travessat tots els límits i fronteres i ha arribat fins i tot a Manacor, al petit bres de l’independentisme local, Can Lliro. Com a resultat del referèndum que s’hi va dur a terme dia 28 de setembre, les forces repressives han actuat amb contundència contra alguns dels seus clients habituals. Per això, enguany a les Nadales hi haurà jurat nou, cambrers nous, i presentadors nous, ja que els darrers són tots a la presó o a l’exili.
Les Nadales seran dia 30 i per despistar les forces de seguretat canviaran el seu horari habitual. Enguany seran l’horabaixa, perdó, l’horabauxa. A partir de les 19.00 començarà la festa i si no hi ha més detencions de darrera hora que ho impossibilitin, està previst declarar-hi la independència.
No sabem encara quants grups hi prendran part. De fet, aprofitam aquestes pàgines per animar a participar tothom que en tengui ganes, o que vulgui formar part de la història del seu país.
Qui ja ha confirmat la seva presència ha estat Carles Puigdemont, que veu més factible la independència de Can Lliro que no la de Catalunya i no s’ho vol perdre.
Els presentadors seran Sebastià Adrover, Roca i Miquel Pol, que posen la seva llibertat en risc, com a dos Jordis més, en pro d’aquest esdeveniment de reafirmació nacional i cultural. Pel que fa al jurat, prefereix guardar l’anonimat per evitar denous. Tanmateix, ja ha manifestat que si fos detingut, faria la valoració per videoconferència. Informa que, com sempre, per determinar els guanyadors, tendrà en compte la musicalitat, la vestimenta, la posada en escena, i sobretot, el suborn; enguany més que mai, ja que possiblement necessitarà doblers per pagar la fiança.
Com que en aquesta ocasió les Nadales comencen l’horabaixa, hora de sopar hi haurà panades de carn i Xítxeros, per agafar l’Empenta necessària per seguir la festa.
L’organització anima tothom a participar. Sense Nadales no hi ha independència i sense tu, no hi ha Nadales. Si en cantes una, te’n podràs endur qualque premi, i, sobretot, faràs possible la joia i la llibertat de tots els assistents. Al telèfon 971550107 ja t’hi pots apuntar!

Back To Top
Search