Skip to content

Convocats els concursos de cartells, aparadors, carrosses i redacció de les Fires i Festes d’enguany

Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja es preparen i per això s’han convocat cinc concursos que serviran per triar la imatge i el cartell que identifiquin la festa d’enguany, per triar el millor mostrador festiu, per formar part de la desfilada de carrosses i comparses i també per descobrir nous talents literaris amb el concurs de redacció literària i el de microrelats.

Totes les bases es poden consultar a la portada del web www.manacor.org, on se centralitzen les bases dels cinc concursos que enguany han convocat el Departament de Festes, el Departament de Comerç i el Departament de Cultura. El concurs de cartells de Fires i Festes vol atraure a tots els creadors artístics del municipi i de la comarca. Tothom que ho desitgi pot presentar la seva proposta de cartell de fires i festes fins a les 14 h de dia 21 d’abril. D’aquesta manera, i a més de tenir l’honor d’haver creat la imatge d’aquestes festes, el guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Els comerciants i empresaris que vulguin decorar els aparadors dels seus comerços aquestes Fires i Festes s’hauran d’inscriure al concurs d’aparadors abans de dia 24 d’abril per optar al primer premi de 300 euros, al segon de 200 euros o al tercer, de 100 euros.

Carrosses i redacció
Un dels actes més emblemàtics de les Fires i Festes de Primavera és la desfilada de carrosses i comparses. Tots els interessats en participar-hi s’hi han d’inscriure fins dia 28 d’abril a les 14 h. L’Ajuntament aportarà una ajuda econòmica de 400 euros a cada carrossa i de 100 o 150 euros per a les comparses, en funció del número de participants.

 

Publicitat

Un altre dels grans clàssics dels concursos de Fires i Festes de Primavera són els concursos de redacció literària i de microrelats. El concurs de redacció literària és presencial i se celebrarà dia 28 d’abril, a les 17 h. Hi participen els alumnes de 3r i 4t d’ESO, batxillerat i mòduls professionals, que s’han d’inscriure al concurs a través dels seus instituts i centres escolars. El participants opten a tres premis, de 150, 100 i 50 euros.

I finalment el concurs de microrelats està dirigit a joves d’edats compreses entre 12 i 18 anys, residents o escolaritzats al municipi de Manacor. Poden enviar els seus microrelats fins dia 16 de maig de 2017 a l’adreça cultura@manacor.org i els participants optaran a dos premis, un de 100 euros pel primer i un altre de 75 pel segon.

Back To Top
Search