Skip to content

El cel de Manacor s’omple de colors

El vint-i-unè Campionat Europeu de Globus Aerostàtics, celebrat la setmana passada, va comptar amb més de 100 participants de diversos països i va cridar l’atenció de moltes persones de Manacor, que s’acostaren a veure l’espectacle.

Manacor va acollir la setmana passada el XXI Campionat Europeu de Globus Aerostàtics, un esdeveniment organitzat per Mallorca Balloons amb suport institucional i d’espònsors privats i que va omplir el cel del municipi de colors durant sis dies. L’esdeveniment es celebrava per primera vegada en una illa i l’organització explica que es va triar el nostre municipi per mor de les condicions meteorològiques favorables.
El campionat va comptar amb més de 100 participants provinents de 23 països diferents, compta amb 40 anys d’història i es va celebrar a la localitat de Skovde per primera vegada l’any 1976. El guanyador del campionat fou el suís, Stefan Zeberli, seguit per Laurynas Komza i pel francès Nicolas Schwarts. La competició consistia de de diverses proves de precisió en les quals els tripulants dels globus havien de seguir un recorregut preestablert per l’organització i a mesura que avançaven en el seu rumb, havien de cercar unes dianes instal·lades en diferents punts del recorregut i endivinar-les, el més a prop possible del centre.
L’espectacle aeri va cridar l’atenció de la ciutadania del municipi i molta gent va compartir fotografies i vídeos per les xarxes socials i es va acostar a veure les diferents proves del campionat. Aquí recollim algunes de les fotografies que va deixar de l’esdeveniment.

Foto: Dolors Domínguez
Foto: Dolors Domínguez
Foto: Bel Gomariz
Foto: Bel Gomariz
Foto: Catalina Pou
Foto: Mallorca Balloons
Back To Top
Search