Skip to content

“El sexe aquell desconegut”, la nova proposta teatral de Marina Collado

Una nova proposta de teatre amateur arriba als escenaris aquest cap de setmana. De la mà de les actrius manacorines, Antònia Santandreu i Aina M. Algalba i sota la direcció de la també manacorina Marina Collado, “El sexe aquell desconegut” és una adaptació del text “Tinguem el sexe en pau” de Darío Fo i Franca Rame, feta per la mateixa directora que, segons explica, “ha volgut reduir l’extensió, allunyar-la del monòleg i fer-la més avinent a l’escena”.
L’obra tracta sobre “tot allò que no se sap del sexe, des d’un punt de vista humorístic i amb diversos personatges i situacions, com per exemple la virginitat, la menstruació o l’avortament entre altres qüestions” explica Collado qui afegeix que es tracta de 50 minuts de petites escenes “amb dues dones com a fil conductor” que expliquen una història en clau de comèdia, tot passant per situacions més dramàtiques que sempre acaben trencades amb l’humor. Amb una posada en escena molt dinàmica, Collado creu que es tracta d’una obra que fa reflexionar i en la qual tothom podrà trobar algun element que el sorprengui o els desperti la curiositat perquè, segons ella “d’una manera o altra, el sexe és quelcom que tots tenim en comú”.
Els assajos varen començar el mes de febrer però mesos abans ja havien començat la tasca de recerca i adaptació del text. La directora afirma que s’ha apostat pel treball conjunt amb les actrius perquè “trobassin la seva naturalitat a la posada en escena perquè se la poguessin fer seva i tenguessin llibertat d’anar creant els personatges”.
Una nova aposta de teatre en femení de Collado, que després d’altres direccions com “Kit de Supervivència”, es podrà veure al Teatre Municipal els dia 7 de juny a les 20 h, el dia 8 a les 19 h i el dia 9 a les 20 h per plantejar-nos preguntes, respostes i tabús sobre el sexe.

Back To Top
Search