skip to Main Content

“Granots i Sopes, les AMIPA, els veïns de Son Carrió… tothom participa per organitzar les festes de Nadal”

Dolors Sánchez (Calañas, Huelva, 1964) és delegada de Cultura, Benestar Social, Igualtat i Educació a l’Ajuntament de San Llorenç. Parlam amb ella de l’atapeït programa de festes de Nadal del municipi.

Quines novetats presenta el programa d’enguany?
El cert és que de novetats no n’hi ha gaire. L’any passat va ser una mica especial i no ho vàrem fer. Però el que feim ara és reeditar. Tornam a fer tapes els divendres, després d’alguns anys sense fer-ne. Enguany els bars s’han animat, i nosaltres hi posarem música o teatre. Divendres passat, per exemple, hi hagué teatre, i divendres que ve ho amenitzarà la banda de música. Per a dia 27, se’n cuidarà un grup.

A banda de les tapes hi ha més coses…
Sí, els Granots i Sopes fan la guixa. El gastronmàrket comptarà amb una actuació cada dijous. Dijous passat hi va haver un showcooking i per a dijous que ve hi ha l’arribada dels patges. Feim contacontes a les biblioteques, i de fet ja hem fet moltes coses.

Hem vist que també feis unes visites a Palma. Explica’ns-ho?
Sí, visitam diferents betlems a Palma i acabam a la Seu. L’Ajuntament posa busos i la gent s’hi ha d’inscriure.

La inscripció és gratuïta?
No. S’han de pagar deu euros. Has de tenir present que és una visita cultural a Palma, que hem de sufragar el bus i també la contractació d’un guia oficial.

Per als joves també hi ha visita a Palma?
Sí, ells van a patinar a la pista de gel.

I per a dia 31 què preparau?
Hi haurà un envelat on actuarà Sonor i hi haurà el DJ Simonet. Hi haurà raïm per a tothom. I l’Ajuntament oferirà un servei de bus, ara sí gratuït, per a tothom que vulgui venir des de Son Carrió o des de sa Coma o celebrar l’entrada de l’any nou. Els joves també hi podran venir, sempre que comptin amb una autorització per part dels pares.

A Sant Llorenç la participació és determinant en l’organització de les festes.
Sí. Granots i Sopes és el grup de joves més actiu i el que promou més activitats. Però també a Son Carrió la gent s’hi implica molt, els mateixos veïns organitzen la guixa, el taller per rebre els patges reials, el club de les Paparres organitza la Sant Silvestre…I les AMIPAS també són molt actives i ens ajuden a fer les carrosses dels Reis o la xocolata.

Vols afegir res més?
Sí, que convidam tothom de fora poble a participar a la festa de dia 31, com també per venir a veure el betlem de la Punta de n’Amer.

Back To Top
Search