Skip to content

Guillem Mas: “Manacor encara necessita mà de metge”

Per Guillem Mas, redactor del diari Última Hora, “Pedro Rosselló ha tengut un govern còmode i plàcid. Llevat de la pena que hagi pogut passar amb el Pla General, no ha tengut cap altre problema destacat, ni cap sobresalt. El pacte de govern ha funcionat, ha estat hermètic i no hi ha hagut tensions entre els socis. L’oposició, per la seva part, també els ho ha posat fàcil.

Mas preveu que “Catalina Riera a part de ser la batlessa que arribarà a les eleccions, rebrà altres caramels. Durant el seu mandat s’aprovarà el Pla General i ella serà la batlessa que donarà aquesta alegria als ciutadans. També tendrà l’oportunitat d’inaugurar moltes obres. Si sap gestionar bé tot això en podrà treure rèdit polític. De totes maneres, haurà de demostrar la seva vàlua, recordem que ha estat vuit anys l’ombra d’Antoni Pastor. Ara veurem ella què és capaç de fer”.

Segons el redactor del Grup Serra “la notícia més destacada d’aquest curs polític serà l’aprovació del Pla General, amb això se solucionaran molts de problemes”. Però es continuaran arrosegant altres qüestions com ara “cala Varques: les distintes administracions no acaben de posar fil a l’agulla; la brutor de Manacor: no sé si tota la culpa és de l’Ajuntament o no, però Manacor està molt brut; la recepció de les urbanitzacions: és hora que la gent de Cala Murada i Cales de Mallorca rebi els serveis tal com pertoca; una de les coses amb les quals sí que s’ha esforçat aquest govern és en el tema de l’aigua, de millorar la qualitat, de cercar nous pous…”. Mas conclou que “Manacor encara necessita mà de metge, té molts de problemes pendents per resoldre. També fa falta que l’oposició es posi les piles, que oblidi el rancor de la moció de censura i que faci propostes constructives”.

Back To Top
Search