skip to Main Content

“Hem tancat perquè estam cansats”

[pullquote] Els propietaris de cala Varques declinen fer declaracions però es mostren preocupats per la situació de l’entorn de la platja
[/pullquote]

Cala Varques ha tornat ser notícia. Aquestes darreres setmanes l’accés al camí de cabres que mena a la platja ha aparegut tancat. Alhora, pedres de grans dimensions han estat col·locades al costat del camí de Son Fortesa per impedir que els cotxes hi aparquin.

Cent per Cent s’ha posat en contacte amb els propietaris de la finca de cala Varques. Toni Umbert ha declinat fer declaracions, però ha advertit que “les pedres que hi ha al costat del camí no les hi hem posades nosaltres. I jo no dic mai mentides”.

Umbert ens ha remès a una altra membre de la societat anònima propietària de la finca. Margalida Santandreu declina també fer declaracions, entre altres coses perquè “la societat anònima té un representant legal i jo no puc parlar per boca de la resta de propietaris”. Tanmateix,

Santandreu recalca que “nosaltres som persones conseqüents i actuam en conseqüència. Hem tancat el camí perquè estam cansats, perquè el pas per dins la finca és un desastre i està ple de fems, a banda que ho espenyen tot”. Santandreu també remarca que “de cala Varques se’n parla molt però no dels problemes que té la finca, sinó per altres qüestions polítiques”. Margalida Santandreu també recalca que “les pedres no les hi hem posades nosaltres.”

Back To Top
Search