skip to Main Content

“La decisió de Jaume Font va sorprendre tothom dins el PI, però Manacor continuarà remant”

Bel Febrer, regidora pel PI a Manacor i membre del comitè executiu del partit en l’àmbit autonòmic, ens parla de la dimissió del seu líder.

“En el comitè executiu de dimarts, Jaume Font ens va fer l’anunci de la seva dimissió. Nosaltres vàrem convocar la nostra gent per a dilluns, per comunicar-los-ho, i per saber també la seva opinió. La decisió d’en Jaume va sorprendre tothom”. Així parla Bel Febrer, un dels caps visibles del PI a Manacor i membre del comitè executiu del partit a Palma. “Respectam la decisió profundament, com tot el que ha fet per aquest partit, tot i que perds un líder i un referent, i això et descol·loca, però Manacor continuarà remant. Sí que es vera que respectam sempre els tempos d’en Jaume”, segueix. Per Febrer “més prest que més tard hi hauria d’haver un congrés extraordinari, però garantista, i si pot ser amb una llista unitària, que és el que ens agradaria a Manacor”. En aquest sentit, explica que “nosaltres portarem tot el que puguem, i ja demanàrem a la gent que tengués calma i paciència”. Segons la regidora regionalista “l’objectiu ha de ser aconseguir una relleu amb una llista unitària, perquè no es tracta de tancar res en fals”. Pel que fa a la possiblitat que Josep Melià passi a ser el nou líder del partit, Febrer replica que “a Manacor no es va parlar en cap moment de candidats, entre altres coses perquè Jaume Font és encara el president del partit. En arribar el moment Manacor ja es posicionarà, però no és tan important la persona com el fet de respectar els principis fundacionals del partit”.

Febrer, a més, ha volgut remarcar que “al comitè de Manacor no hi ha hagut mai cap discussió, ni cap retret, ni cap broma”, al respecte de la procedència de la seva militància (sigui de la Lliga Regionalista o sigui de Convergència per les Illes). “De fet, jo mateixa, o Catalina Riera, o Miquel Perelló, veníem del PP, sense haver passat per aquests altres partits”.

Back To Top
Search