Skip to content

La música comparteix escena amb el teatre a la presentació de la XXVIII Fira de Teatre de Manacor

La Banda de Música de Manacor, dirigida per Eduard Bernabéu, va ser l’encarregada enguany de donar el tret de sortida a la Fira de Teatre de Manacor, que arriba a la seva vint-i-vuitena edició. En un acte que estibà el vestíbul de l’Auditori i que va ser conduït per l’actriu Bàrbara Nicolau, la Fira es vestí de llarg amb la presència de representants de les més altes institucions de les Illes Balears. Així, el director general de Cultura del Govern Balear, Pedro Vidal, recalcà “l’esforç del govern per acostar-se i ajudar la cultura a la Part Forana, a Eivissa i a Menorca”.  Per part seva, Antònia Roca, vicepresidenta del Consell de Mallorca, afirmava que Manacor “és un punt neuràlgic de Mallorca amb la Fira de Teatre, on podem veure els actors i actrius de l’illa i el seu talent”.
Les intervencions s’alternaren amb una nova actuació de la banda i també amb un fragment del muntatge Midsummer, dirigit per Joan Manuel Albinyana i protagonitzat per Carme González i Daniele Fregapane. El darrer a prendre la paraula a l’acte de presentació de la Fira de Teatre va ser Miquel Oliver, batle de Manacor. Oliver es felicità per la capacitat d’abordar “tots els registres per part de la Banda de Música, que tant la podem veure a unes festes populars com a un acte solemne com el d’avui”. Només veure aquesta sala plena, digué el batle, “ja és una mostra de les ganes de teatre que té la gent de Manacor”.  Oliver remarcà els 25 espectacles, dels quals “17 són d’artistes i grups mallorquins”.
Després de recordar també la importància de la Mostra de Teatre Escolar, amb 315 funcions, Oliver acabà afirmant que  “quan parlam de teatre parlam d’economia, perquè si vens de fora de Manacor a veure teatre hi quedes i hi consumeixes”. “Qui no ho conegui, que hi vengui, i hi tornarà sempre i voldrà agafar un abonament”, acabà dient.
Back To Top
Search