skip to Main Content

Les mentides del coronavirus

L’italià infectat i inexistent

Resultado de imagen de itàlia coronavirus

Ha circulat per Facebook fa alguns dies un presumpte primer infectat a Manacor. Es tractaria d’un home italià que hauria estat traslladat a Son Espases. Tot era fals i la notícia del primer infectat al Llevant mallorquí no arriba fins dimecres.

Un virus que no resisteix els 26 graus

Resultado de imagen de termometroUn extens missatge en to divulgatiu, també anònim, afirma sense rubor que s’ha de consumir molta d’aigua calenta perquè el virus mor a 26 graus, sense recordar que el cos humà està a una temperatura constant de 36,5 graus… Estaríem tots salvats!

El vídeo de Mercadona era a la Pobla

També va començar a circular un vídeo amb clients d’origen magrebí d’una coneguda cadena de supermercats que carregaven compulsivament de farina. Digueren que era a Manacor, però en realitat allò passava a la Pobla…

Atac massiu a Aldi

Alguns han volgut fer creure que hi havia desesperació alimentària amb aquest vídeo. Els més agosarats deien que era a Manacor. D’altres, a qualque altre lloc de l’estat. En realitat, és a Kiel, a Alemanya, el 2011 i per una promoció d’aquesta cadena d’establiments.

Contra l’ibuprofè i l’aspirina

Resultado de imagen de ibuprofè i aspirina

Un missatge anònim parla dels casos més greus de coronavirus entre població jove. Segons l’escrit, són els qui han pres antiinflamatoris com l’ibuprofè o l’aspirina a l’inici de la malaltia. Un comunicat oficial del Servei Català de la Salut ho desmenteix.

La hacker de les cartes solidàries

Resultado de imagen de escribir a manoUna presumpta sanitària amb veu llastimosa relata la solitud exhasperant dels malalts de coronavirus aïllats als hospitals. Del seu, no en diu ni una paraula, ni tan sols on és. Fora de l’àudio passa una adreça de correu. L’objectiu, hackejar els comptes dels qui hi escriguin…

Back To Top
×Close search
Search