skip to Main Content
“Margalida” Un Projecte Documental Sobre La Qui Fou Molt Més Que L’amant De Salvador Puig Antich

“Margalida” un projecte documental sobre la qui fou molt més que l’amant de Salvador Puig Antich

Francesca Mas i Constança Amengual han creat la productora Novembre Films donar forma al projecte i enceten un crowdfunding per poder finançar el documental.

La comunicadora audiovisual Francesca Mas i la periodista Constança Amengual es llancen a la piscina de la direcció documental amb el seu primer projecte, “Margalida” que compta també amb Joan Lluís Oliver com a director de fotografia.
“Margalida Bover i Salvador Puig Antich eren amants i tenien una relació molt intensa i quan el van condemnar a mort, ella va partir de Catalunya i va desaparèixer de l’entorn de Puig Antich” conta Amengual. “Després d’això, el cantautor Joan Isaac, que era amic comú dels dos, va escriure la cançó “A Margalida” on intentava cercar-la per reprendre el contacte i d’aquí parteix el nostre documental” afegeix la directora mentre explica que, quan varen saber que Bover vivia a Mallorca van decidir anar a veure-la. Es tracta doncs d’un documental de seguiment que parteix d’aquesta anècdota i desenvolupa la història personal d’una dona, que quaranta-cinc anys després decideix enfrontar-se al procés emocional que va suposar aquest fet. El documental és, segons Mas, “un viatge físic i emocional, en el qual ella es retroba amb tota aquesta història del passat i amb el qual vol tancar aquesta ferida”.
Després de molts mesos de rodatge i gravació, Mas i Amengual, es troben en fase de postproducció, i per tirar endavant el projecte han creat la productora audiovisual Novembre Films, una iniciativa amb el qual pretenen explicar “històries reals” i que, de fet, és l’única de Mallorca encapçalada exclusivament per dones. Per tirar endavant el documental “Margalida” aquesta setmana han encetat un crowdfunding amb l’objectiu de poder pagar les despeses acumulades i poder incorporar muntadors, coloristes i altres professionals que els permetin donar el caire professional que volen donar al documental. Podeu trobar tota la informació sobre el documental a través del perfil d’Instagram de la productora Novembre_Films o col·laborar amb el crowfunding aquí .

Back To Top
×Close search
Search