skip to Main Content

“Margalida” un projecte documental sobre la qui fou molt més que l’amant de Salvador Puig Antich

Francesca Mas i Constança Amengual han creat la productora Novembre Films donar forma al projecte i enceten un crowdfunding per poder finançar el documental.

La comunicadora audiovisual Francesca Mas i la periodista Constança Amengual es llancen a la piscina de la direcció documental amb el seu primer projecte, “Margalida” que compta també amb Joan Lluís Oliver com a director de fotografia.
“Margalida Bover i Salvador Puig Antich eren amants i tenien una relació molt intensa i quan el van condemnar a mort, ella va partir de Catalunya i va desaparèixer de l’entorn de Puig Antich” conta Amengual. “Després d’això, el cantautor Joan Isaac, que era amic comú dels dos, va escriure la cançó “A Margalida” on intentava cercar-la per reprendre el contacte i d’aquí parteix el nostre documental” afegeix la directora mentre explica que, quan varen saber que Bover vivia a Mallorca van decidir anar a veure-la. Es tracta doncs d’un documental de seguiment que parteix d’aquesta anècdota i desenvolupa la història personal d’una dona, que quaranta-cinc anys després decideix enfrontar-se al procés emocional que va suposar aquest fet. El documental és, segons Mas, “un viatge físic i emocional, en el qual ella es retroba amb tota aquesta història del passat i amb el qual vol tancar aquesta ferida”.
Després de molts mesos de rodatge i gravació, Mas i Amengual, es troben en fase de postproducció, i per tirar endavant el projecte han creat la productora audiovisual Novembre Films, una iniciativa amb el qual pretenen explicar “històries reals” i que, de fet, és l’única de Mallorca encapçalada exclusivament per dones. Per tirar endavant el documental “Margalida” aquesta setmana han encetat un crowdfunding amb l’objectiu de poder pagar les despeses acumulades i poder incorporar muntadors, coloristes i altres professionals que els permetin donar el caire professional que volen donar al documental. Podeu trobar tota la informació sobre el documental a través del perfil d’Instagram de la productora Novembre_Films o col·laborar amb el crowfunding aquí .

Back To Top
Search