Skip to content

MÉS-Esquerra proposa al Ple de dilluns que ve que es crei una aplicació mòbil per vigilar els serveis públics

Es tractaria, com ja es fa a altres pobles de Mallorca, que amb els mòbils els ciutadans comunicassin incidències amb serveis com neteja o llum

La regidora de MÉS-Esquerra Maria Francesca Mas ha presentat una moció al proper ple ordinari de l’Ajuntament de Manacor, previst per dilluns dia 10, per tal que l’Ajuntament de Manacor posi en marxa una aplicació mòbil en què la ciutadania comuniqui de manera senzilla les deficiències que es puguin produir en serveis públics com ara la recollida de fems, l’enllumenat públic o la jardineria, entre d’altres.
Segons MÉS-Esquerra en els darrers anys s’han desenvolupat diferents eines que permeten la participació ciutadana en les tasques de control i seguiment dels serveis municipals. Es tracta d’unes plataformes informàtiques mitjançant les quals el ciutadà pot realitzar suggeriments, queixes o incidències relacionades amb la gestió municipal i fer-ne un seguiment de l’estat de tramitació.
“Davant la degradació en la qualitat d’alguns serveis municipals, aquest canal de comunicació pot millorar el control i la qualitat del servei. Aquests tipus d’instruments es troben implantats a molts de municipis de Mallorca” segons Mas.
Diuen que “l’Ajuntament de Manacor no pot quedar enrere en aquest aspecte i ha d’incloure l’ús de les tecnologies en la gestió dels serveis municipals per tal de fer partícip el ciutadà”.
Proposen aquest acord: l’Ajun-tament de Manacor implantarà un canal de comunicació àgil i adaptat a les noves tecnologies, per tal que els ciutadans puguin transmetre les incidències en l’execució dels serveis de competència municipal.

Back To Top
Search