skip to Main Content
No Totes Les Voreres Són Un Passeig

No totes les voreres són un passeig

Pocs indrets deuen ser més estimats per la gent manacorina com el passeig de Na Camel·la. Ample, tranquil i alhora transitat. Ben entrispolat. Net. Poques voreres, molt poques poden presumir de mantenir aquestes mateixes condicions. Nosaltres hem volgut fer una volta per Manacor per demostrar-vos que no és or tot el que lluu i que és hora que l’Ajuntament posi fil a l’agulla per mirar de posar un poc de remei a una imatge que respon més a una actitud de deixadesa que no a un poble que s’estimi així com toca a si mateix.

 

Vorera ampla i rajola cuidada
N’hi ha, com el carrer de la Verònica, que presenten una vorera ampla, prou diferenciada de la vorera, i amb una rajola nova.

Al Barracar, just just una persona
En canvi, ben a prop, al carrer del Barracar, hi passarà només una persona i sense embalums, en aquesta vorera que, així i tot, presenta bon aspecte.

Via Portugal, mala ferida
Quina llàstima, tenir una avinguda de voreres amples com les de via Portugal i no poder-hi transitar amb tranquil·litat. Ni paviment, ni manteniment. La vegetació amenaça de colonitar-la tota.

Mal manteniment
També hi ha voreres, com aquesta de la barriada de la Vilanova, que presenten un manteniment deficient. El panot esbutzat, la vorada enfonsada, i l’absència d’una actuació necessària.

Plataforma única
Com aquesta del carrer del Convent. Les voreres i la calçada estan enrajolades d’una llamborda semblant, però amb un color diferent, per dissuadir els cotxes de la velocitat que els és innata…

Encimentat
A la ronda de l’Oest de Porto Cristo han obviat el tradicional panot i han triat la via aparentment més ràpida: un trispol encimentat, amb la junta de dilatació corresponent. Veurem si aguanta.

Ran dels solars
Sense paviment. Amb vegetació. I amb obstacles. Així són les voreres ran dels solars.

Un passeig plaent
Amb una rajola diferent, i més de dos metres de vorera a banda i banda, Baix del Cós ens ofereix un passeig plaent i assossegat.

Back To Top
×Close search
Search