skip to Main Content

No totes les voreres són un passeig

Pocs indrets deuen ser més estimats per la gent manacorina com el passeig de Na Camel·la. Ample, tranquil i alhora transitat. Ben entrispolat. Net. Poques voreres, molt poques poden presumir de mantenir aquestes mateixes condicions. Nosaltres hem volgut fer una volta per Manacor per demostrar-vos que no és or tot el que lluu i que és hora que l’Ajuntament posi fil a l’agulla per mirar de posar un poc de remei a una imatge que respon més a una actitud de deixadesa que no a un poble que s’estimi així com toca a si mateix.

 

Vorera ampla i rajola cuidada
N’hi ha, com el carrer de la Verònica, que presenten una vorera ampla, prou diferenciada de la vorera, i amb una rajola nova.

Al Barracar, just just una persona
En canvi, ben a prop, al carrer del Barracar, hi passarà només una persona i sense embalums, en aquesta vorera que, així i tot, presenta bon aspecte.

Via Portugal, mala ferida
Quina llàstima, tenir una avinguda de voreres amples com les de via Portugal i no poder-hi transitar amb tranquil·litat. Ni paviment, ni manteniment. La vegetació amenaça de colonitar-la tota.

Mal manteniment
També hi ha voreres, com aquesta de la barriada de la Vilanova, que presenten un manteniment deficient. El panot esbutzat, la vorada enfonsada, i l’absència d’una actuació necessària.

Plataforma única
Com aquesta del carrer del Convent. Les voreres i la calçada estan enrajolades d’una llamborda semblant, però amb un color diferent, per dissuadir els cotxes de la velocitat que els és innata…

Encimentat
A la ronda de l’Oest de Porto Cristo han obviat el tradicional panot i han triat la via aparentment més ràpida: un trispol encimentat, amb la junta de dilatació corresponent. Veurem si aguanta.

Ran dels solars
Sense paviment. Amb vegetació. I amb obstacles. Així són les voreres ran dels solars.

Un passeig plaent
Amb una rajola diferent, i més de dos metres de vorera a banda i banda, Baix del Cós ens ofereix un passeig plaent i assossegat.

Back To Top
Search