skip to Main Content

S’acaba el confinament de Manacor

El 24 de novembre s’equipararan les restriccions de Manacor amb la resta de l’illa de Mallorca. 

A partir de demà, dimarts 24 de novembre, “s’estableix l’aixecament de les mesures temporals i excepcionals que s’havien adoptat al nucli urbà del municipi Manacor”. Així ho ha anunciat la portaveu del Consell de Govern, Pilar Costa, davant la millora de la situació epidemiològica de Manacor.

D’aquesta manera, finalitza abans d’hora la pròrroga de les restriccions excepcionals que començaren el 29 d’octubre:  el confinament perimetral, el toc de queda a partir de les 22.00 hores fins a les 06.00 hores i les restriccions d’aforament i horaris als bars i restaurants. El que si es mantindrà vigent serà el toc de queda que començarà com a la resta de Mallorca, a les 00.00 hores fins a les 06.00. Pel que fa als bars i restaurants, encara no es permetrà l’ús de les barres, només es podran reunir fins a sis persones per taula i els clients hauran de sortir dels locals abans del començament del nou toc de queda.

Segons les dades aportades per Costa, a dia 22 de novembre la incidència acumulada a Manacor és de 254 casos per cada 100.000 habitants. A l’Hospital Comarcal de Manacor- Llevant, hi ha ingressats 10 pacients positius a planta i 5 a l’UCI. Amb tot, el batle de Manacor, Miquel Oliver celebra la notícia amb cautela “vull traslladar l’enhorabona a tots els manacorins i manacorines per aquestes bones dades, però hem de dir també que no hem de caure en l’eufòria i fer un clam a la responsabilitat per poder passar de la millor manera possible i no arribar a un segon confinament, que seria un autèntic drama”.

Back To Top
Search