Skip to content

Torna el millor Nadal

Rafel Nadal ja és aquí. El manacorí disputa l’Open d’Austràlia aquests dies i ha passat sense problemes les dues primeres rondes. A la tercera, però, ha topat amb la resistència del jove alemany Alexander Zverev, de només denou anys i 24è del món, que l’ha obligat a treure el millor de si mateix.

El manacorí ha arribat a anar un set per davall en el marcador, però ha imposat finalment la seva experiència i el seu fons físic per destrossar el jove alemany, que, després de quatre hores de partit, ha patit rampes en el cinquè set. El partit ha acabat amb el resultat de 4-6, 6-3, 6-7, 6-3 i 6-2.

Ara Nadal es disputarà una plaça als quarts de final amb el francès Gael Monfils, número 6 del món. Cal recordar que el número 2 del món i actual campió del torneig, Novak Djokovic, va quedar eliminat a la segona ronda, fet que allisava el camí del manacorí cap a la final en la seva part del quadre. Nadal és a quatre partits de poder guanyar l’Obert d’Austràlia per segona vegada. Seria el primer jugador de l’era open que aconsegueix repetir victòria en els quatre grans.

Back To Top
Search