skip to Main Content

Tugores presenta un nou llibre de receptes tradicionals encara “més fàcils i econòmiques”

Noves receptes encara més econòmiques de la mà de l’incansable Antoni Tugores. Es tracta del seu nou llibre Cuina encara més econòmica. Receptes fàcils per a temps difícils, un llibre editat per Documenta Balear i que es presentarà el pròxim dimecres, dia 4 de març, a les 20 h, a la Institució Pública Mossèn Alcover.
La presentació, que organitza el Col·lectiu Dones de Llevant, anirà a càrrec del filòleg i gastrònom Sebastià Vidal-Joan, filòleg i gastrònom i comptarà amb les intervencions d’Antònia Matamalas, presidenta de l’entitat feminista, així com l’autor del llibre.
Tugores presentà l’any 2009 Cuina Econòmica, un llibre que va merèixer la distinció del Gourmand World Cookbook Awards 2010. Una vegada exhaurida aquella edició, l’autor ha decidit seleccionar les millors propostes, afegint-ne de noves, “revisant-les totes pel que fa a grau de dificultat i preu” diu Tugores. D’aquesta manera, el nou llibre compta amb més de cinc-centes receptes provinents “majoritàriament de la documentació oral transmesa per les nostres padrines”.
Es tracta de receptes més fàcils i econòmiques per donar resposta a les demandes gastronòmiques que sorgeixen des de la cuina actual: “Ha de ser senzilla i sana i, sobretot des de l’arribada d’uns temps difícils que no s’han esvaït, sinó que persisteixen, que sigui una cuina veritablement econòmica” afirma Tugores. Segons l’autor, el format i el preu van en consonància amb l’austeritat que el llibre propugna i que pretén “estimular el lector “a utilitzar els elements de proximitat i temporada, així com aprofitar les sobralles, en la línia de la cuina tradicional, en uns temps difícils, que reclamen seny i sobrietat”.

Back To Top
Search