skip to Main Content

Un any de web renovada per liderar la informació en xarxa

Aquesta setmana ha fet un any que Cent per Cent va impulsar una renovació integral de la seva web. Amb més de 170.000 lectures (470 diàries) durant aquest darrer any i implantació a totes les xarxes socials majoritàries, la nostra publicació és, sens dubte, líder digital a la comarca.

Més de 170.000 visites en el darrer any avalen les messions que va posar la direcció de la nostra publicació en la renovació integral de la web ara fa una mica més de 365 dies, encarregada a la bona gent d’Ideograma. Amb un augment sostingut del ritme de visites, ara mateix, www.centpercent.cat rep diàriament 470 lectures diàries, i si miram les dades del 2019, ja superam les 500.

La nostra cama digital s’ha consolidat com la marca líder de la informació local a Manacor i són molts els lectors que aprofiten la immediatesa de la plataforma virtual per seguir l’actualitat manacorina a través del nostre portal.

Durant aquest any darrer, www.centpercent.cat ha publicat un total de 891 posts, 198 dels quals han superat les 200 lectures cadascun.

Entre les nostres seccions més llegides hi ha sempre la del Xep-a-xep. En aquest cas, el més visitat va ser el que feia referència al naixement precipitat, al menjador de ca seva, de la segona filla de Carme Rosselló i de l’exregidor Joan Llodrà.

L’article editorial, el que marca la línia de la nostra publicació, també és una secció visitada. El que ha tengut més predicament ha estat el que feia referència a les darreres polèmiques sobre la festa de Sant Antoni: “Si poguéssim acordar tradició i sentit comú”, en deia el títol, per aprofundir en la discriminació que pateixen les dones manacorines que volen participar no sols a la festa de Sant Antoni, sinó en altres danses rituals com els Moretons, 472 lectures. És curiós que el segon dels editorials més llegits ho hagi estat amb només una lectura menys, 471, tot fent referència a la majoria d’edat de Porto Cristo com a poble que es vol governar a si mateix.

De les 19 entrevistes publicades als components del nou consistori manacorí, la gran triomfadora ha estat la que va fer la nostra companya Anna de la Salut al delegat de Recursos Humans i Participació Ciutadana, Joan Gaià, amb 363 lectures. Però si hi ha un polític triomfador en ser entrevistat, aquest és Antoni Pastor. L’exbatle, criticant el “mal moment” de Catalina Riera a l’hora de fer la moció de censura, es va endur 776 lectures.

Els obituaris també solen ser algunes de les entrades més visitades. Les morts del macianer Pere Antoni Pascual (602 lectures) i de l’històric militant comunista Ricardo Fernández (591) trasbalsaren els nostres lectors, que s’interessaren pel recordatori que els fèiem.

Les xarxes
Tot i que la nostra portada web ha rebut per ella tota sola i durant aquest darrer any més de 14.000 lectures, tota aquesta activitat i aquesta companyia que ens fan els nostres lectors no hauria estat possible sense un creixement sostingut a les xarxes socials. De fet, sabem que de les 170.000 visites rebudes, 100.000 han arribat fins a nosaltres a través de Facebook, una xarxa on superam els 4.500 seguidors.

A través de cercadors com Google, Yahoo o Bing, entre d’altres, hem rebut, 14.000 visites, una dada que mostra la potència de la xarxa Mark Zuckerberg.

A Twitter, hi tenim ara mateix més de 2.200 seguidors. Tant a Facebook com a Twitter s’hi publiquen de forma automàtica els enllaços de tots els posts que feim públics a la web.

Però això no és tot: el dijous de cada setmana avançam als nostres 1.259 seguidors d’Instagram, les nostres portades. La més celebrada fins ara ha estat la que homenatjava Xavier Ramis i el grup Tots Sants, com a llavor de la música manacorina, amb 91 likes.

Pels canals de Whatsapp (317 seguidors) i Telegram (199) també avançam cada setmana la portada i un butlletí amb les notícies més interessants, que també adjuntam per correu electrònic als 55 subscriptors actius que tenim a través d’aquesta via.

Back To Top
Search