skip to Main Content

Un recorregut curiós per carrers de Manacor

L’Associació d’Amics del Museu organitza per aquest dissabte dia 15 una visita guiada per diferents indrets del centre del poble.

Des de l’Associació d’Amics del Museu ens comuniquen que el proper dia 15 de desembre organitzen una visita guiada per diferents indrets del centre històric de Manacor on diversos investigadors parlaran de notícies curioses, fets històrics desconeguts i personatges peculiars.
El punt de trobada és a les 16 h a la torre del Palau i la durada aproximada de la visita és d’una hora i mitja. Les places són limitades però està oberta al públic en general i per això mateix en feim difusió des d’aquestes pàgines. Així i tot els socis de l’entitat tendran preferència a l’hora de reservar plaça. La inscripció s’ha de fer al telèfon: 971 843 065.

Assemblea anual
A les 19 h hi haurà l’Assemblea General anual de socis. Enguany han preparat una assemblea especial, amb rifes, regals i amb unes votacions diferents on tots els socis i sòcies han de decidir com volen celebrar els 15 anys de vida de l’Associació. També parlaran del viatge que tenen previst a Alcalá de Henares.

Back To Top
Search