Skip to content

El batle renova el nomenament de l’enginyer que s’encarregarà de coordinar la brigada i del manteniment dels edificis municipals

Antoni Barceló es manté en el càrrec de cap de Brigada i assumirà noves funcions

 

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, ha renovat el nomenament de l’enginyer Antoni Barceló com a cap de la Brigada Municipal. L’equip de govern que presideix Rosselló ha decidit mantenir el càrrec de cap dins l’estructura organitzativa de la brigada i l’enginyer Antoni Barceló seguirà la tasca que va començar el mes d’agost passat, quan va accedir al càrrec.

El cap de Brigada seguirà “apostant per una organització més transversal que optimitzi els recursos de què disposam” i, a més, assumirà la tasca de coordinar “l’adequació de tots els edificis i les instal·lacions municipals a les normatives de qualitat i de seguretat vigents”, ha explicat Antoni Barceló.

 

Noves funcions

De fet, el manteniment i la modernització dels edificis municipals és una de les noves funcions que assumirà a partir d’ara el cap de Brigada. “És important fer un diagnòstic de l’estat de les escoles, del teatre i de tots els edificis que són municipals per solucionar les deficiències que puguin tenir de la millor manera”, apuntà el batle, Pedro Rosselló.

A més de tenir cura dels edificis que són propietat de l’Ajuntament, el cap de Brigada també participarà en el control i el seguiment del servei que ofereixen les empreses concessionàries dels serveis municipals que afecten els espais públics com la recollida de residus o el servei de manteniment d’arbres i jardins.

Back To Top
Search