skip to Main Content

Una colcada dels Reis sense caramels però més llarga

 

Després de setmanes intenses de feina, els responsables de la colcada dels Reis d’enguany pogueren veure al carrer el fruit del seu esforç. Amb un bon grapat de carrosses noves, concebudes i dissenyades per Neus Pastor, la colcada tenia enguany un recorregut que gairebé duplicava el d’anys passats. Cert és que no pogueren tirar caramels, els reis, però també els poguérem veure les cares, atès que, enfilats com estaven damunt les carrosses tenien més que guardada la distància de seguretat.

Les diferents comparses i acompanyaments també s’entrecolcaven a la desfilada, tot i que se’n percebé una minva, sobretot pel que fa a espectacles d’animació o de dansa, provocada pels efectes de la Covid-19.

L’organització va haver d’estar pendent també de la meteorologia fins al darrer moment, ja que el mateix dissabte dels Reis havia plogut més d’una estona.
No serà debades la feina feta. Ara només cal esperar que Ses Majestats els Reis d’Orient puguin tornar l’any que ve carregats de regals i de normalitat. Que així sia!

Back To Top
Search