skip to Main Content

350.000 euros per a la reforma integral dels dipòsits d’aigua

L’Ajuntament de Manacor, a través de la seva empresa pública, SAM, va presentar dimecres el pla de rehabilitació integral de les estructures i les instal·lacions dels depòsits del Serralt. Aquests treballs permetran millorar de forma notable la garantia de servei, proporcionant una pressió més regular i es podrà treure tot el potencial a les infrastructures. A més, les obres permetran millorar les condicions de feina i la comoditat dels treballadors de l’empresa municipal, perquè es renovaran totes les instal·lacions dels dipòsits.
En una primera fase es va restaurar la torre del depòsit elevat, que era la peça més deteriorada del conjunt i ara s’actua sobre la resta d’elements.
Aquests treballs de la SAM, amb Maria Antònia Sansó de presidenta del Consell d’Administració, han estat adjudicats per uns 350.000 euros a la UTE d’empreses formada per Melchor Mascaró i Electro-hidràulica. La Direcció de les Obres la durà a terme l’empresa ATP. Es preveu un termini de sis mesos per fer la rehabilitació integral dels dipòsits.

Back To Top
Search