skip to Main Content

“Ni a sa Bassa es paguen 1.500 euros per metre quadrat”

Sebastià Gaià, regidor a l’oposició en temps d’Antoni Pastor batle, també es mostra satisfet per la sentència: “Manacor no haurà de pagar el metre quadrat a uns preus abusius”.

Segons Gaià, “amb aquesta sentència el Pla General queda completament desvirtuat. Ara l’Ajuntament podria comprar zones verdes a un preu més que raonable”. Per l’exregidor això suposaria “una completa transformació del municipi, per això el Pla General s’ha de descartar o replantejar i fer-ho d’una forma assenyada”.

Pel que fa a la justícia de la sentència, Gaià reconeix que “tothom té dret amb els seus doblers a intentar fer negoci i a guanyar-ne més. Però allò eren uns terrenys rústics i no s’havien de pagar a preu de sa Bassa”, alhora que recorda que “ni a sa Bassa es paguen 1.500 euros per metre quadrat”.

Pel que fa al risc assumit per les famílies propietàries, Gaià recorda que “ells compren i saben que els terrenys s’urbanitzaran o no s’urbanitzaran” i de fet, explica “ells paguen uns doblers al comptat i la resta els condicionen a l’execució del conveni”. Si el conveni no va acabar executant-se, ja va a compte seu: “Hi ha negocis que funcionen i negocis que no. I aquest no va funcionar”.

Back To Top
Search