Skip to content

Nava Jeevan ofereix acompanyament emocional en processos de malaltia, mort i dol

El passat dilluns 15 d’agost es va presentar a Sa Franquesa Nova i davant prop de 200 persones la nova associació Nava Jeevan, creada per oferir un acompanyament emocional en grup als processos de malaltia, mort i dol.

La psicòloga Bel Ferrer, presidenta de l’associació, va parlar del profund sofriment que deixa la mort d’una persona estimada i de com la societat ignora aquest patiment i “t’empeny a continuar amb la teva vida com si res hagués passat”. Des de l’Associació asseguren que “formar part d’un grup que passa pel mateix procés que tu, fa que et sentis més comprès, que puguis expressar els teus sentiments i que et sentis acompanyat en el teu dolor”.

logo color nom davallEl testimoni de dues mares que han perdut a les seves filles va fer palès com de dur és aquest procés. “No entenia res del que estava passant”. “La teva vida es trenca en mil, milions de bocins i quan els vols tornar enganxar veus que ja no et serveixen, sents que has perdut el sentit de la teva vida”. Per elles, formar part d’un grup de dol “és la llum que es veu al final d’un túnel llarg i obscur”

Els primers grups de Nava Jeevan es crearan a Manacor. El contacte de l’associació és el telèfon 695 250 240 o el mail associacionavajeevan@gmail.com.

Back To Top
Search