skip to Main Content

Volem i el PSOE ataquen amb duresa el delegat de s’Illot per la nova delegació, les festes i el poliesportiu

Sense treva. En el darrer ple, Carles Grimalt, de Volem Manacor, va continuar amb el seu atac al delegat de s’Illot Antonio Garcia, Tremendo. Grimalt es va queixar a Garcia de la gestió del poliesportiu. Segons el portaveu de volem, en aquesta instal·lació esportiva de s’Illot s’hi fan festes infantils, s’hi instal·len castells inflables, piscines, s’hi fan festes durant la nit… Va ser per això que va demanar a García un paper, un contracte de l’Ajuntament que explicàs qui era que duia la gesitó del poliesportiu i quin benefici econòmic se’n treia.

Garcia, enfadat per l’assetjanment de Grimalt, respongué que “a s’Illot feim les coses d’una altra manera, no som com els manacorins”, però no aportà cap document al respecte. García insistí que “clar que és un lloc públic, públic vol dir que la gent hi va”.

No va ser aquesta, però, l’única pregunta de Grimalt, que també s’interessà per com havia anat l’organització de les festes. Per Garcia, la cosa havia anat molt bé, i els veïns s’illoters, segons ell, l’han felicitat per això. Va ser aquí quan Grimalt amollà el seu atac més dur: “La festa holi va provocar molèsties als clients de Ses Closques, del 1968 i de l’hotel, va tacar la roba dels clients, i a l’hotel han hagut de tornar pintar la façana; la sombrillada va ser molt magra perquè l’horari gairebé coincidia amb la festa de l’escuma; en un mitjà de comunicació vostè va dir que la festa flamenca era un acte per als forasters, quan les festes han de ser per unir, no per fer guetos; va avisar molts de voluntaris de la diada de jocs el dia abans que es fessin; dues entitats li regalaren menjar i beurei no surten al programa de festes; a la processó de les llanternes va avisar el mateix dia la xeremiera que hi havia de participar”. I acabà dient:”Senyor Garcia, organitzar, no organitza gaire bé”. García replicà que “tan dolent com som, resulta que tothom em va felicitar per les festes. Molta sort té vostè que jo sigui tan dolent”, digué irònicament.

Amanda Fernández, del PSOE també volgué saber quin era el funcionament del nou local de la delegació s’illotera. García li digué que s’hi poden treure certificats, fer-hi instàncies i que hi ha una auxiliar administrativa.

Fernández no es conformà amb l’explicació i es queixà: “Senyor batle, si ens fan dur les preguntes abans és perquè els delegats se les puguin preparar”. Fernández es queixà que el nou local “no està adaptat per a l’accés dels discapacitats amb cadira de rodes, i que la persona que hi fa feina no pot fer moltes de les gestions perquè encara no hi té ordinador”.

Dimiteix en bloc la junta directiva de l’Associació de Veïns de s’Illot

Tant les crítiques al ple com sobretot la contundent roda de premsa de Volem ja varen tenir, el mateix dia, el seu efecte. La junta directiva de l’Associació de Veïns de s’Illot va presentar la seva dimissió en bloc.

Els directius sortints se senten maltractats per les insinuacions del regidor de Volem, atès que consideren que si havien agafat la gestió del poliesportiu era precisament perquè ningú se’n cuidava. D’aquesta manera, la directiva ha dimitit per evitar perjudicar el delegat s’illoter. Ara qui es cuidarà de fer la transició cap a una nova directiva serà precisament la Federació d’Associacions de Veïns de Manacor.

Back To Top
Search