skip to Main Content

A Son Macià era impensable un dia de Pasqua sense Sales

No han pogut estar sense. Cada any a Son Macià un estol de gent valenta surt el dia de Pasqua a cantar les Sales. Enguany, per motius obvis, no ha estat possible fer aquesta ronda d’acapte d’ous i de panades, com tampoc no serà possible el tradicional ball de bot a plaça que s’hi feia l’horabaixa.

Però si d’una cosa no en van mancats a Son Macià és d’enginy i de ganes de festa, per això mitjançant la tecnologia han pogut confegir les veus i els instruments que configuraven les Sales presencials per donar-los forma virtual.

A més, acompanyen el vídeo d’aquest escrit ple d’enyorança i de coratge per a tota la gent de Son Macià.

“Avui és diumenge de Pasqua. L’estat actual del món retura, i fins i tot impedeix moltes vegades anar de celebracions. Avui es un dia molt important, i més encara per als maciners, que tenim per costum celebrar les Sales, i llavors dinar en família. Totes dues coses es compliquen enguany. Però la Comissió de Festes no podia quedar aturada a casa! Bé, més ben dit, no podia quedar a casa sense fer res. La Covid-19 no pot aturar les Sales 20, o almenys, els salers! Cadascú des de ca seva, ha enregistrat un bocinet i, coses de les tecnologies, ho hem pogut ajuntar tot, i tenim una cançó de Sales feta ben aposta per aquest dia, escrita per Nofre Fullana, i interpretada per un bon grapat de salers i saleres, que sona tal qual sonaria, o millor, que si ens haguéssim reunit per enregistrar-la. Màgia, que falta ens fa, i il·lusió, que sempre ens acompanya, alhora que un bon esperit endolcit de mitja bauxa, que sempre ajuda en aquests moments difícils per a tanta gent en el món, són els principals ingredients d’aquesta mesclança que us feim arribar. Us passam, amb molt de sentiment i afecte, les Sales 2020. Gaudiu-ne i compartiu-les!! A part, durant el dia d’avui, obriu qualque finestra i parau l’orella (només l’orella!!) al carrer, a veure si volant les Sales entren a ca vostra… Enguany hi sereu… no?? Sobretot, a partir de les 11.00…. I a les 12.30 en punt, tothom qui pugui, que posi en marxa es millor altaveu de la casa connectat al mòbil, girat cap al carrer, i el volum al màxim , de tal manera que resplendeixin arreu LES SALES!!! Sobretot, quedau a ca vostra, i prest podrem celebrar el retorn a la normalitat. Una aferrada a tothom de part de la Comissió de Festes i l’Associació de Veïnats. Junts, i no tan junts ara mateix, sempre fent poble!”

Back To Top
Search