Skip to content

AAEE Llevant Mallorca, una plataforma d’associacions empresarials per demanar ajudes directes i millor fiscalitat

Aquest mes de gener ha nascut AAEE Llevant Mallorca, una plataforma que agruparà les diferents associacions empresarials de la comarca, amb l’objecitu de fer front a les seqüeles d’una crisi que “no vàrem pensar mai que fos ni tan llarga ni tan lenta”, afirmen. En aquest sentit, prenen la paraula del catedràtic en Economia de la UIB Antoni Riera, per abordar les tres fases d’aquesta crisi: “resistència, recuperació i reorientació”. Dins la fase de resistència les empreses han hagut de fer front a “ERTOs, protocols, restriccions de mobilitat, reducció d’aforaments, tancaments temporals, i tancaments totals”. Segons la nova plataforma, “s’esperava que la fase de recuperació s’iniciàs a començament d’any amb la vacunació, però res més lluny de la realitat, aquest globus es desinfla davant la situació epidemiològica” 

Així doncs, les empreses es preparen, i per això s’associen, “per un any més en mode resistència” i es conjuren per arribar al març del 2022 “amb el major nombre possible d’empreses vives”.

L’ens, que reuneix associacions empresarials de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera, reclama “un diagnòstic de la situació, un augment en el ritme de vacunació, ajut per mantenir viables les empreses fins al 2022, i l’activació d’ajuts directes i d’una millor fiscalitat”. A banda de Pimem-Manacor, també formen part d’AAEE Llevant, altres associacions empresarials manacorines, com l’Associació de Bars i Restaurants de Manacor i Comarca i l’associació de Comerciants i Empresaris del passeig de Na Camel.la i voltants de Manacor.

Back To Top
Search