Skip to content

La desinformació contrastada de Foc i Fum

Els afectats per la variant anglesa de la covid comencen a fer balconing de forma involuntària

Alguns dels pacients ingressats a Son Espases infectats per la variant anglesa del coronavirus han començat a experimentar un comportament psicòpata que els obliga, de forma involuntària, a botar pel balcó de la seva habitació. Segons ha explicat Miquel Fernández, doctor de l’hospital: “són com a zombies, tenen un comportament totalment irracional. No són violents, perquè no pretenen fer mal ni mossegar a ningú… l’únic que intenten és botar pel balcó”.
Arnau Mesquida, un dels afectats, ha fet unes declaracions contundents mentre estava fermat al llit: “La Unió Europea és una puta merda, n’hem de sortir com més aviat millor, vull mongetes i fish & chips! Pagar més de 100 euros per una setmana a Magaluf? Estau locos o què? Necessit anar a l’habitació de devora, però hi aniré per la finestra”.

Armengol anuncia que anirà de birres a cada local de Balears per salvar la restauració

Després de la nombrosa manifestació convocada el dia d’ahir pel sector de la restauració, el Govern ha anunciat un paquet de mesures per fer front a les demandes d’aquest sector. Ha estat la mateixa presidenta, Francina Armengol, la que ha anunciat aquestes mesures.
D’entre totes, en destaca una, i és que la presidenta s’ha compromès a formar un equip encapçalat per ella mateixa que es dedicarà a anar de birres per tots i cadascun dels locals de restauració de les Illes Balears.
Diversos mitjans de comunicació han posat en dubte l’aplicació d’aquesta mesura, ja que hi ha vigent un toc de queda i uns horaris estrictes pels locals, però la presidenta ha assegurat que ja té experiència prèvia, i que tot això es va provar, amb èxit, en un projecte pilot al mes d’octubre en col·laboració amb el Hat Bar. Això sí, la presidenta ha precisat que no formarà part d’aquest equip el seu director general de comunicació, “ja que està vist que no aguanta el meu ritme”, ha declarat.
El sector de l’hoteleria s’ha mostrat il·lusionat amb aquesta mesura, atès que coneixen la capacitat de Francina per assolir aquest repte.

Totes les prostitutes d’Abu Dhabi en aïllament per contacte estret amb un positiu

Les autoritats d’Abu Dhabi s’han vist obligades a posar en quarantena a totes les prostitutes del país després que hagin certificat que han estat, durant els últims quinze dies, en “contacte” amb un individu que ha donat positiu per covid-19.
No ha transcendit el nom d’aquest positiu, però fonts no oficials informen que hauria nascut a Itàlia, i que no és jove, tot i que encara “li va la marxa, sobretot quan no paga ell”.
El descontentament s’ha estès entre la població, ja que els prostíbuls hauran de tancar durant quinze dies. Mustafa Nardo, propietari d’un dels establiments afectats, ha manifestat: “a ell li és igual perquè la pasta que gasta no és seva i no s’acaba. Se n’anirà a caçar elefants uns quants dies i després tornarà tan tranquil”.

Wikifums

Back To Top
Search