skip to Main Content

Actes més destacats de les Fires i Festes

Segona setmana de Fires i Festes de Primavera, ben carregada d’activitats. Destacam algunes d’elles però podeu consultar el programa complet al web www.manacor.org

Viatge a l’edat mitjana

Divendres 7 a partir de les 18 h Manacor es trasllada a l’època medieval. El centre de la ciutat comptarà amb tallers d’escriptura gòtica, tir amb arc, tallers de bruixes i bruixots, maquillatge, tallers d’espases, escuts i llances, joc de córrer l’anell, cançons medievals i espectacle itinerant amb diversos personatges i músiques. A les 20 h, cloenda de la mà de Manafoc.

Rock and roll star festival

Divendres dia 7 al vespre, a partir de les 21.30 h, la plaça Ramon Llull es tornarà a omplir de música amb la mítica banda manacorina Montenegro, que estarà acompanyada d’altres grups com Tennesse, La Frontera i La Guàrdia.
Abans, també podeu gaudir de l’esdeveniment “tapes i gloses”, a partir de les 21 h a la plaça de les Verdures amb els Glosadors de Mallorca.

V Campionat Scrabble de Manacor

Més de quaranta escrablaires de tot Mallorca es disputaran dissabte al Molí d’en Beió el trofeu del V Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor. A partir de les 9.30 h i fins a les 18.30 h, tot un floret de jugadors s’ho passaran d’allò més bé. El càtering d’Aproscom servirà el dinar per reposar forces. Inscripcions: scrabblemanacor@gmail.com.

XIX Trobada Gegantera

Dissabte 8, a partir de les 19 h, cercavila des de la plaça de Sa Mora fins a Sa Bassa, on tendrà lloc la ballada popular de tots els gegants i gegantes. Esdeveniment a càrrec de l’Associació Cultural de Sant Domingo.

Concert de cloenda de Renou Col·lectiu

L’associació manacorina Renou Col·lectiu presenta una nova proposta musical per dissabte dia 8. A partir de les 18 h a la plaça Ramon Llull s’obrirà un capvespre de bauxa. El grup Diavlo com a cap de cartell, estarà acompanyat de Som Vinils, Blackout transition, El niño Alkalino & The Chuskers i Eva Ryjlen.

Desfilada de carrosses i comparses

Diumenge 9 de juny, a partir de les 18 h, es durà a terme la ja tradicional desfilada de carrosses i comparses recorrent el passeig d’Antoni Maura. A més, a partir de les 18.30 h, els Cossiers de Manacor tornaran a sortir a ballar des de ca la dama i recorreran els carrers de Manacor per cloure la ballada davant del Palau.

Presentació del llibre “El Col·lectiu de Llevant. 10 anys de feminisme actiu”

Dijous 13 de juny, a partir de les 20 h, tendrà lloc la presentació del llibre “El Col·lectiu de Llevant. 10 anys de feminisme actiu” de Bàrbara Duran, Magadalena Gelabert i la presidenta del Col·lectiu, Antònia Matamalas. L’esdeveniment es farà al pati de Can Frau (carrer de Jaume Domenge, 11).

Back To Top
Search