skip to Main Content

Albert Pla actuarà per primera vegada a Manacor el 2 de maig de la mà de la promotora Nohihatemps

Albert Pla presenta el seu projecte Matacerdos, una proposta on l’irreverent artista repassa alguns dels seus grans èxits juntament amb l’actriu Judit Farrés i el guitarrista flamenc Diego Cortés. Es tracta de l’única actuació de Pla a l’illa i les entrades ja es poden comprar en línia.

Cantant, intèrpret, pallasso, actor i sobretot provocador: el controvertit Albert Pla arriba per primera vegada a Manacor. Es tracta de l’única actuació que el músic farà enguany a l’illa amb el seu nou espectacle, Matacerdos que tendrà lloc a l’Auditori de Manacor el dia 2 de maig a les 20 h, gràcies a la feina de la promotora manacorina Nohihatemps amb el suport del Teatre de Manacor.
La nova proposta de Pla, Matacerdos, consisteix en un espectacle on combina música i cant amb els seus peculiars monòlegs, Tot repassant els seus grans èxits, Matacerdos compta amb històries tràgiques, amb dosis d’amor, de realitat i també de surrealisme, sense abandonar l’estil irreverent i polèmic que sempre l’ha caracteritzat,
Aquesta vegada Pla ve acompanyat per l’actriu Judit Farrés -amb qui ja va treballar en l’anterior espectacle, Cançons d’amor i droga – qui s’encarrega del piano, el clarinet, la caixa i el llançament de loops i samples Així mateix, compta amb el guitarrista flamenc Diego Cortés, amb qui havia enregistrat la cançó Solitos.
A diferència de la resta de concerts de la promotora Nohihatemps, aquesta vegada les entrades no es poden reservar amb antelació. Al seu lloc, els tiquets es poden comprar a través de la web del Teatre de Manacor i tenen un preu de 18 euros.
El promotor, Sus Mateu, vol animar a tothom a gaudir d’aquesta proposta que, assegura que no deixarà indiferent a ningú i que “encara que no s’hagi escoltat mai, Pla sorprendrà, perquè té una manera molt peculiar d’afrontar les cançons”. A més, Mateu afegeix que “es tracta d’un artista que no es pot classificar dins cap estil perquè ell és un estil”.

Back To Top
Search