skip to Main Content

Algú roba l’aigua dels manacorins?

Diversos veïnats de Manacor han denunciat suposades irregularitats en les obres de canalització que du a terme l’empresa Melchor Mascaró. Fins a tres persones s’han posat en contacte amb la redacció del Cent per Cent per dir que han estat testimonis de presumptes “robatoris d’aigua”.

El primer afectat explica que el problema ve d’enrere. El mes de juny, durant les obres de canalització per posar el gas, que duia a terme l’empresa Melchor Mascaró, va veure que els operaris que se’n cuidaven connectaven les mànegues a un comptador particular en lloc de dur una cuba d’aigua. Aquest veïnat es va posar en contacte amb l’Ajuntament i li varen dir que parlarien amb l’empresa per comprovar i solucionar el problema.

També va contactar amb Aigües Manacor, i li varen dir que ells no podien donar cap casta de permís per fer això.

Aquest veïnat, al cap d’un temps, el mes d’agost, va veure que la situació es repetia.

Una segona veïnada del carrer d’en Ballester es va trobar amb la mateixa situació, dins el mes de setembre. Quan ho va veure va intentar parlar amb els operaris, però comenta que eren magrebins i varen fer de no entendre-la. Va demanar per l’encarregat i li varen dir que en poc temps arribaria, però mai no en va saber res.

Un tercer veïnat del carrer de la Verònica va ser testimoni d’una altra operació d’’aquest tipus.

A na Camel·la, com mostra la fotografia del costat, hi ha un sortidor habilitat per aquests subministraments.

Les declaracions oficials

Bel Febrer, la delegada d’Urbanisme, diu que fa un temps va rebre les queixes de dos veïnats. I que tot d’una, el tècnic de l’Ajuntament es va posar en contacte amb l’empresa per demanar explicacions i evitar que tornàs passar. Diu que darrerament no havia tengut constància que es repetís el problema, però que tal com varen fer l’altra vegada procurarien posar-hi remei. Diu al respecte: “Som els primers interessats en què no passin coses com aquesta. Perquè tot i que qui actua malament és l’empresa, o els operaris, és l’Ajuntament qui dóna mala imatge.”

La revista Cent per Cent no ha pogut contactar amb l’empresa, tot i haver-ne fet diversos intents.

Back To Top
Search