skip to Main Content

Alguns dels actes programats pel dia internacional contra la violència cap a les dones

 

Homes donant la cara contra la violència masclista

El pròxim dissabte 16 s’inaugura aquesta exposició organitzada conjuntament amb la Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat que recull testimonis d’homes que es posicionen per fer front a la violència cap a les dones.
Es podrà veure fins dia 30 de novembre a l’Espai d’Arts i Humanitats del carrer Major, de dilluns a dissabte, de 9 a 13 hores i els capvespres de dijous, divendres i dissabte de les 16 a les 20 h.

 

 

 

 

 

Taller per a adolescents “Enamora’t”

Taller adreçat a joves i adolescents entre 12 i 18 anys, per treballar l’educació emocional, apoderament i prevenció de la violència de gènere a càrrec de l’educadora social Rosa Mascaró. Es farà els dies 18 i 25 de novembre de les 16 a les 19 hores. Té places limitades i és gratuït i es durà a terme a l’Espai Na Camel·la.

 

 

 

 

 

 

 

Formació: “Prevenció de la violència sexual en l’esport”

Proposta formativa a càrrec de Patrícia Raduán de la Fundació Rana dirigida a tots els professionals de l’esport per treballar la prevenció de la violència sexual en aquest àmbit que es farà dia 20 de novembre a les 19.30 h a l’Espai Na Camel·la. Inscripcions gratuïtes.

 

 

 

 

 

 

 

V Marxa de Torxes i Concentració

Els col·lectius feministes de Manacor es mobilitzen per dur a terme una sèrie d’accions per denunciar la violència masclista. L’Assemblea Antipatriarcal organitza dia 21 de novembre a les 19.30 h, la V Marxa de Torxes, partint de la plaça Sant Jaume. Dones de Llevant fa una concentració dia 25 a la plaça de Sa Bassa a partir de les 20 h.

 

 

 

 

 

Aquí podeu consultar el programa complet: Cartell 25N 2019 Manacor

Back To Top
Search