Skip to content

Els Al.lots de Llevant han estat guardonats per la bona temporada realitzada a la XI Nit de Castells de Valls

Una delegació de la colla castellera Al•lots de Llevant va ser present aquest passat cap de setmana a Valls, la ciutat tarragonina bressol dels castells, perquè s’hi lliuraven els premis de l’onzena Nit de Castells i la colla manacorina rebia un dels guardons. Més de quatre-centes persones assistiren a la gala que es va fer al teatre de la ciutat per conèixer de primera mà les motivacions que ha tengut el jurat per premiar persones o entitats vinculades al món dels castells en les dotze categories del premi. Des de Red Bull TV, premiats per un vídeo viral del Concurs de Castells que té més de setanta milions de visites, fins els xinesos Xiquets de Hangzou, premiats com a colla de l’any; passant pels Al•lots de Llevant, per passar dels set als vuit pisos; o Gemma Soldevila dins l’apartat de fotografia professional, entre d’altres. El premi dels Al•lots de Llevant consisteix en una senzilla escultura i també en mil quilos de menjar donats per Gallina Blanca que l’entitat manacorina cedirà a l’alberg de transeünts de la Fundació Trobada.

Carme Rosselló no renovarà la presidència

El proper dissabte dia 4 de febrer a les 17:30 es farà al local dels Al•lots de Llevant l’Assemblea General Ordinària en què es triarà nova Junta Directiva i nou Equip Tècnic de l’entitat. La presidenta, Carme Rosselló, acaba el mandat i, després de 5 anys al capdavant, no renovarà el mandat i deixarà el càrrec.

Torneig Intercasteller de futbol
El passat cap de setmana a Cornellà de Llobregat, l’equip de futbol sala dels Al•lots de Llevant ha participat en el Torneig Intercasteller que ve a ser el final de la temporada de vacances per a les colles castelleres. La representació manacorina ha quedat en el 15è lloc de 32 participants.

Back To Top
Search